Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς σε έπαρση ή σε απελπισία; Ως άλλος Ερντογάν, ζητάει με επιστολή του από τον εισαγγελέα το φίμωμα κάθε φωνής κριτικής και ελέγχου.

«Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται».   Άρθρο 14 παράγραφος 2 του Συντάγματος της Ελλάδας.

«Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση». Άρθρο 5Α παράγραφος 1 του Συντάγματος της Ελλάδας.

Η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης έχουν όμως φαίνεται διαφορετική άποψη. «Τα μέσα ενημέρωσης δεν είναι ελεύθερα». Και «οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα στην πληροφόρηση» !!!!

Με την υπ’αριθμό 24439/18-7-2016 επιστολή του προς τον εισαγγελέα Ν. Κεφαλληνίας (διαβάστε την ολόκληρη παρακάτω) , ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης στην ουσία ζητάει την κατάργηση της ελευθεροτυπίας και ταυτόχρονα του δικαιώματος   των δημοτών της Κεφαλονιάς στη πληροφόρηση.

Στο δελτίο τύπου του Δήμαρχου μετά την επίσκεψή του στο γραφείο του Εισαγγελέα , δεν αναφέρεται ότι τα «παράπονα» ήταν αποκλειστικά και μόνο για το kefaloniapress αλλά ότι ζήτησε από τον εισαγγελέα να παρέμβει στο «παραδημοσιογραφικό κύκλωμα» του νησιού.  Γιατί απέκρυψε την αλήθεια από τους δημότες και το δημοτικό συμβούλιο; Γιατί δεν είχε τα κότσια να πει ότι μοναδικός στόχος του είναι το Kefaloniapress;

Ο κ. Δήμαρχος σε μια πρωτοφανή ενέργεια για τα αυτοδιοικητικά και νομικά χρονικά της χώρας καταφεύγει στον εισαγγελέα για να φιμώσει την ελεύθερη γνώμη των δημοτών.

Αν και αναφέρει  ότι «η Ελένη Χιόνη με τις πρακτικές και τις μεθόδους παραβιάζει ευθέως την έννομη τάξη»  (πως?) και ταυτόχρονα «πλήττεται η τοπική κοινωνία στο σύνολό της» (πως?) , δεν προσφεύγει  στην ποινική δίωξη της διαχειρίστριας του Kefaloniapress, αλλά καταθέτει επιστολή στον εισαγγελικό λειτουργό «να προβεί σε αυστηρές συστάσεις στην διαχειρίστρια του Kefaloniapress» (!!!!)

Και βεβαίως ο κ. Εισαγγελεύς καλεί την Ελένη Χιόνη τις επόμενες ημέρες στο γραφείο του για της διαβιβάσει  τα «παράπονα» του Δήμαρχου.  Θυμάστε την εποχή του «περάστε για υπόθεσή σας» των Πατακο-Παπαδόπουλων ; Ε! Αυτή την εποχή φαίνεται να θέλει να επαναφέρει ο Δήμαρχος στην Κεφαλονιά . Ή μπορεί να ζήλεψε τη δόξα του Σουλτάνου της Τουρκίας που ζητά να κλείσουν 42  μέσα ενημέρωσης και να συλληφθούν καμιά 100αριά δημοσιογράφοι επειδή του κάνουν κριτική.

42 ολόκληρα χρόνια από την αποκατάσταση της  Δημοκρατίας στην Ελλάδα ένας Δήμαρχος, ο Δήμαρχος της Κεφαλονιάς,  ζητάει, ουσιαστικά απαιτεί, από τον εισαγγελέα την κατάλυση θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος , διασύροντας έτσι το νησί μας, την ιστορία του και τον πολιτισμό του στο πανελλήνιο.

Χρησιμοποιώντας  τη σφραγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς και τον θεσμικό ρόλο του Δημάρχου,  «πιέζει» τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό να «συνετίσει» , «να φιμώσει» το συνταγματικό δικαίωμα του κάθε δημότη να ασκεί έλεγχο και κριτική στην εξουσία, με όποιο μέσο διαθέτει!

Γιατί είναι προφανές ότι ο κ. Παρίσης, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς,

αφού δεν καταφεύγει στην δικαιοσύνη για να αποκατασταθεί η διασαλευθείσα (κατά την γνώμη του) έννομη τάξη,

αφού δεν ζητεί την ποινική δίωξη του Kefaloniapress

αφού απλά …. ενημερώνει   τον εισαγγελέα για την άποψή του περί λειτουργίας της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας,

ένα και μοναδικό στόχο έχει :  Την τρομοκράτηση των μέσων ενημέρωσης  για να σταματήσουν την κριτική και τον έλεγχο στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.

Η αποκάλυψη από το περιοδικό HOT DOC της 62σελιδης καταγγελίας  στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και στις ελεγκτικές αρχές για κακοδιαχείριση στο Δήμο Κεφαλονιάς , έπεσε σαν κεραυνός στο δημαρχιακό μέγαρο και έσπειρε τον πανικό στη δημοτική αρχή.  Η αναδημοσίευση του σχετικού άρθρου από το Kefalonia press και η απήχηση που είχε στους δημότες , έφερε τη δημοτική αρχή σε πολύ δύσκολη θέση.  Έτσι, επιδιώκει με κάθε τρόπο να σταματήσει οποιαδήποτε αναφορά  στις καταγγελίες ,  να «τιμωρηθεί» το Kefalonia press για την αναδημοσίευση και να «συνετιστούν» οι υπόλοιποι .

Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος έχει περιέλθει σε τέτοια  κατάσταση πανικού  που έφθασε να καταφύγει στον Εισαγγελέα και να του ζητήσει την..κατάλυση του Συντάγματος ! Να φιμωθεί κάθε φωνή αντίστασης, κριτικής, ελέγχου στη δημοτική αρχή.   Έπαρση που ξεπερνάει τα  εσκαμμένα  ή μια ακόμα ανοησία;

Δηλώνουμε προς την δημοτική αρχή ότι ενέργειες τέτοιες δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας ατσαλώνουν! Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους πολίτες, θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα της κάθε εξουσίας, ασυμβίβαστοι, ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι , ανυπότακτοι , ως ελεύθεροι πολίτες που δημοσιογραφούν.

Στο νησί του Μαρίνου Αντύπα, του Ανδρέα Λασκαράτου, των Ριζοσπατών, στο νησί της  Αντίστασης και των αγώνων για την ελευθερία, ο  Αλέξανδρος Παρίσης χρησιμοποιώντας τη σφραγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς,  επιδιώκει να επιβάλει στην ενημέρωση  μια ιδιότυπη δικτατορία δια της τρομοκράτησης, των απειλών , των χλευασμών όλων όσων ασκούν κριτική  στο τρόπο διαχείρισης του Δήμου.

Ανιστόρητος  ή απελπισμένος;

«Αυτόχειρας» ή έρμαιο καταστάσεων που δεν μπορεί πια να ελέγξει;

Δήμαρχος ή Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής;

επιστολη δημαρχου σε εισαγγελεα KEFALONIA PRESS1

επιστολη δημαρχου σε εισαγγελεα KEFALONIA PRESS2

SHARE

18 Σχόλια

 1. Κυρία Χιόνη, αυτά είναι τα παράπονα για τα οποία σας καλεί ο ειαγγελέας;
  Πολύ ωραία…..ποιός είναι δημοσιογράφος ο Μογγόλος που φτύνει, η Αθανασία, ο Μπάμπης; Η αυτοί τον λιβανίζουν κάθε μέρα και είναι δημοσιογράφοι ενώ εσύ χρησιμοποιείς την διαύγεια και δεν είσαι δημοσιογράφος.
  Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης λέει ο λαός…
  Δεν αντέχουν άλλο την κριτική του κόσμου, γιατί μέσα από την σελίδα σου ο κόσμος ενημερώνεται και ενημερώνεται σωστά, ενώ μέσα από τις δικές τους σελίδες τον ταιζουν κουτόχορτο και βλέπουν ότι δεν το τρώει αμάσητο γιατί πλέον ξέρει.
  ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.
  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ “ΚΡΑΖΕΙ”

  Μα επιτέλους δεν ανοίγει ο εισαγγελέας να δεί αυτές οι 62 σελίδες τι περιέχουν; Δεν παρακολουθεί να δεί ο φτυσάκιας τι γράφει από χθές συνέχεια και κάθε που πρεσσάρεται ποιά είναι τα “θύματά” του….

  ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ….ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ….ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ.

  Και αν κάνουν αυτές τις κινήσεις εδώ, φαντάσου τι πόρτες θα χτυπάνε στην Αθήνα.

  Μα και αυτός ο Παπανδρέου, τι την ήθελε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ….είναι μαρτυριάρα, πολύ μαρτυριάρα !!!!!

 2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΟΤ DOC ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΜΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ……

 3. Δημοσιογράφος ονομάζεται το πρόσωπο που ασχολείται με την συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα, τα προβλήματα που υπάρχουν,τους ανθρώπους, τα θέματα που τους απασχολούν κ.α. Οι δημοσιογράφοι συλλέγουν πληροφορίες, είτε προφορικά είτε γραπτά, και τις δημοσιεύουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  (ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE)
  O Δήμαρχος ποιούς θεωρεί δημοσιογράφους δεν μας εξηγεί για να καταλάβουμε και μείς;

  Μήπως έπρεπε να προσκομίσει και ένα κατάλογο με τους κατά την άποψή του δημοσιογράφους;

  Και σε κάθε περίπτωση όταν στέλνει στο kefaloniapress την κάθε ανακοίνωση του Δήμου εκεί δημοσιογραφικά αναγνωρίζει την κ. Χιόνη, όταν αποκαλύπτει τα πεπραγμένα του δεν την αναγνωρίζει;

  Δήμαρχε τελικά ο Δήμος δεν είναι ΠΕΡΟΚΕ, φαίνεται πως ακόμα δεν το έχεις καταλάβει, το κακό είναι πως όταν το καταλάβεις φοβάμαι μήπως είναι ΤΟΟ LATE !!!!!

 4. Mες στα χαράματα συχνά, και μες στα μεσημέρια,
  και όταν θολώσουν τα νερά, και όταν πληθύνουν τ’ άστρα,
  ξάφνου σκιρτούν οι ακρογιαλιές, τα πέλαγα κι οι βράχοι.
  ……………………………………………………………………….
  Πέλαγο μέγ’, αλίμονο, βαρεί το καλυβάκι·
  σε λίγην ώρα ξέσκεπα τα λίγα στήθη μένουν!
  Aθάνατή ’σαι, που, βροντή, ποτέ δεν ησυχάζεις;»

 5. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.
  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧ/ΤΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ.ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ KEFALONIA PRESS.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.ΓΙΑ ΤΙΣ 62 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ .
  ΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!

 6. Απαράδεκτεσ ενέργειες ένθεν και ένθεν.Δηλαδή φίμωση?Δεν αξίζει στους Κεφαλλονίτες αυτή η κατάντια.Αυτή δεν είναι δημοτική αρχή, Δημοτικό “σφαγείο”είναι.Αν αυτό δεν είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη τότε τι είναι?Ο Κος Εισαγγελέας ξέρει τι πρέπει να κάνει ,εχει να ασχοληθεί με σοβαρά πολύ σοβαρά θέματα!

 7. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ Κ. ΧΙΟΝΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΕΛΈΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

 8. Πια κριτική εδώ μιλάμε για τουλάχιστον εμπάθεια. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

 9. Πάγια τακτική της δημοτικής αρχής ότι δεν το εξαγοράζουμε…το φιμώνουμε.Ευτυχώς που ο τόπος είναι μικρός και γνωρίζουμε όλοι τα πεπραγμένα του άλλου.Έχει καταντήσει γελοίο όλο αυτό,ωστόσο ο καυγάς γίνεται για να μην βγουν στην φόρα κι άλλες πομπές τους κυρία Χιόνη.

 10. Μεγαλη αξια του δινετε του Δημαρχου.
  Θα καταγραφει ως ενας κακος δημαρχος, με ελαχιστο εργο να τον θυμιζει και με νοοτροπίες μεσα απο τη ναφθαλινη προηγουμενων δεκαετιων.
  Κατα τα λοιπα ομως ειναι γλαστρα. Ο ιδιος δεν εχει το κουραγιο για αυτα που του καταλογίζετε ακομα και αν συμφωνει. Ο δημος εχει καταληφθει απο φανατικούς που λειτουργουν με πρωτο κριτηριο την εκδικηση.

 11. Πράγματι έχω λαλήσει με την επιστολή που υπέγραψε τάχα ,ο Δήμαρχος και ζητά επιλεκτικά από την Δικαιοσύνη να κλείσει και ένα και μόνο αντιπολιτευόμενο μέσο ενημέρωσης ,επειδή τολμά να καταγράφει και να ενημερώνει τους πολίτες για τα τεκταινόμενα στο μέγαρο και στα παρακλάδια του .Υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν είναι οι διαπλεκόμενοι που με υποσχετικές ψήφισαν την δημοτική αρχή και τώρα δήθεν διαμαρτύρονται αφού μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται .Σκοπός τους είναι η εκμετάλλευση και κυρίως η καταστροφή όλων όσων δεν μπορούν να ωφεληθούν . Οι αποκαλύψεις με στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης των χρημάτων των πολιτών τους γέμισε πανικό και ζητούν από τις Δικαστικές Αρχές να επιβάλλουν την σιωπή στο τοπικό τύπο και ειδικά σ αυτούς που δεν πτοούνται και συνεχίζουν ακάθεκτοι να δημοσιοποιούν τα πεπραγμένα τους .Περιμένουμε την εξέλιξη της καταγγελίας

 12. Καλά ρε πατριώτες καθόσαστε και σχολιάζετε τί ακριβώς?
  Αυτό το κείμενο που διαβάζω έχω την εντύπωση ότι ο κ. Εισαγγελέας θα το κρατήσει στο προσωπικό του αρχείο όπως κάνουν οι καθηγητές μόλις αντιληφθούν αυτά τα λεγόμενα «μαργαριτάρια» των μαθητών, σε εξεταστική περίοδο!
  Χα χα χα.
  Προσωπική μου γνώμη, ότι το να μην έχει επιστραφεί πίσω λόγω πολιτισμού και «λεπτότητας», πιστεύω είναι γνώρισμα του τίτλου ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ, που άλλωστε προσδίδει στον κ. Εισαγγελέα και ο αναγράφων αυτό.
  Διαβάζοντάς το κείμενο δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ακριβώς λέει, μόνο το τι επιδιώκει και πάλι με επιφυλάξεις…
  Μήπως είμαι κουτός, ή δεν σκέφτομαι Κεφαλλονίτικα??

 13. Προφανώς και ο κ. Δήμαρχος βγήκε από τη ναφθαλίνη όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε σε παραπάνω σχόλιο και κάποιος από τους “νέους” (λέμε τώρα!) του περίγυρού του θα πρέπει επειγόντως να τον ενημερώσει ότι εν έτει 2016 και στην εποχή των εργαλείων web 3.0 (τι; δεν ξέρετε τι είναι αυτά; ρωτήστε αυτούς που τσέπωσαν 300.000 Ευρώ για να φτιάξουν το τουριστικό portal του νησιού, που αμφιβάλω αν έχει καν ολοκληρωθεί) υπάρχει και κάτι που οι φίλοι μας οι εγγλέζοι λένε citizen journalism. Τουτέστιν, ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να διατηρεί ένα blog μέσω του οποίου να αποκαλύπτει και να επιχειρηματολογεί τεκμηριωμένα για τα στραβά που πέφτουν στην αντίληψή του. Αλήθεια κ. Δήμαρχε, η αναφορά που εκκρεμεί εις βάρος σας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – αυτή εδώ: https://petiport.secure.europarl.europa.eu/petitions/en/petition/content/2706%252F2014/html/Petition-No-2706%252F2014-by-A.-T-%2528Greek%2529-on-problems-related-to-the-accessibility-of-the-infrastructure-of-Kefaloni-island-%2528Greece%2529-to-disabled-persons? – δεν ξεκίνησε από το προσωπικό blog ενός απλού πολίτη του Δήμου σας; Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την έκανε δεκτή, ενώ εσείς είστε υπεράνω και έχετε ιδίαν άποψη για το ποιος δικαιούται να φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου και ποιος όχι; Το ότι σας ψήφισαν και για δεύτερη τετραετία μετά το ανύπαρκτο έργο της πρώτης δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παίζετε με τη νοημοσύνη των μη-ψηφοφόρων σας. Κρίμα που από από το χρήμα που διακινείται στους κύκλους σας “γλυκάθηκαν” και κάποιοι πρώην αξιόλογοι άνθρωποι… μην παίζετε λοιπόν μαζί μας γιατί μόνο γέλιο μας προκαλείτε. Μπράβο στην κ. Χιόνη για το θάρρος της, τιμά την αγωνιστικότητα των προγόνων μας. Μη φοβάσαι Ελένη, έχεις κόσμο στο πλάι σου που δε μασάει.

 14. Καλά έμαθε κανείς αν συνεχίζουν ο Παρίσης ο μέντωρας του και το βασανό του να έχουν το τιμόνι του δήμου?Σιγά παιδιά γωνία θα βρείτε!

 15. Η ΦΉΜΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΟΝΟ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

  ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ 62 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥΣ1) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ 2) ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ο κ. ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ.
  ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

  ΜΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ….ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ
  ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ; ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ; ΝΤΡΟΠΗ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…..
  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑ

 16. ΕΛΕΟΣ σιγά ρε παιδιά αφήστε τους να πάρουν ΑΝΑΣΑ.Οι λαλίστατοι είναι για λύπη κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο,και αυτά τα λάθη τα πληρώνουν οι δημότες γιατί αυτοί έκαναν το μεγαλύτερο λάθος,να τους εμπιστευθούν δευτερη φορά.Αυτοί λένε Αφού μας ξαναθέλουν καλά τα κάναμε τη πρώτη φορά και ξέφυγαν τελείως τώρα.Μέχρι που ήρθε η στιγμή να μη ξέρουν απο που να φύγουν,γιατί ο Σεπτέμβρης θά είναι η ταφόπλακα.Ηρθε η στιγμή και βρήκανε οχι το μάστορα τους αλλά τους μάστορες τους!

 17. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΚΑΙ Ο “ΕΓΚΡΕΙΤΟΣ” ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ!

 18. Χθες στο ΔΣ ο Θεόφιλος ζήτησε να συζητηθεί το θέμα της επιστολής του Δημάρχου στον εισαγγελέα.
  Τσάμπα μάγκας ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως σε τόσα άλλα θέματα !!!
  15 μέρες από την τραμπούκικη επίθεση στη Χιόνη έχει κάνει μούγκα (ούτε καν μια γραμμή στο σαιτ του δεν γράφτηκε !!!!), η άρνηση της πλειοψηφίας να μην συζήτησει το θέμα ήταν δεδομένη, πολύ περισσότερο που έλλειπε ο Δήμαρχος, οπότε τι νόημα είχε η πρόταση του κ. Μιχαλάτου ;;;;
  Τσάμπα μάγκας !!!!
  Καλά για τόσο κοθόνια περνάει τους Κεφαλονίτες;;;;;
  Ούτε σαν είδηση δεν έβγαλε την πρότασή στο δικό του σαιτ !!!!
  Εχουν δίκιο τελικά εκείνοι που λένε ότι ….. “θέλει να κρυφτεί η π@@@α και δεν μπορεί”.
  Συνεταιράκιαααααα και να θέλουν δεν μποούν να το κρύψουν !!!! Ή μήπως ο Διονύσης Λυκούδης δεν παραμένει αντιπρόεδρος στο επιμελητήριο και η εταιρία με την οικογένεια Λυκούδη που έχει με την οικογένεια με κάτι ενοικιαζόμενες βίλες στο Τραπεζάκι δεν υφίσταται;

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο