Οι κάμερες που φιλοξενούνται στο kefaloniapress.gr τοποθετήθηκαν σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Ν.2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και η υπ’αριθμ. 1122/2000 Οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με τις ισχύουσες τροποποιήσεις τους, ενώ δεν έχουν σκοπό την οποιαδήποτε αναφορά και επεξεργασία σε πρόσωπα, αριθμούς πινακίδων οχημάτων και λοιπά προσωπικά δεδομένα.

Με απόλυτο σεβάσμό στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, επιλέγουμε οι κάμερες που τοποθετούμε να είναι αυστηρά καιρικές ή προβολής τοπιών φυσικής ομορφιάς. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε θεωρεί ότι προσβάλεται η ιδιωτικότητα του μέσα από την παρουσίαση των καμερών παρακαλούμε να μας το επισημάνει και εμείς θα προβούμε άμεσα σε διόρθωση της. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε καλοπροαίρετη υπόδειξη για βελτιώση της δράσης μας.

SHARE

10 Σχόλια

  1. Πολυ καλη η καμερα,αν στραφει ακομα λιγο προς το λιμεναρχειο θα ειναι τελεια.

  2. Φοβερή ευκρίνεια.Τωρα βλέπω τον Μάκη τον καβοδετης που νεταρει τα βιλαι.Ειμαι Αθήνα.Λιγο πιο δεξιά να δείχνει θα είναι καλύτερα.Σωστη η κίνηση σας 👋👏

  3. Συμφωνώ με την παρατήρηση της κυρίας Παπαδάτου αν είναι δυνατόν.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο