Οι κάμερες που φιλοξενούνται στο kefaloniapress.gr τοποθετήθηκαν σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Ν.2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και η υπ’αριθμ. 1122/2000 Οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με τις ισχύουσες τροποποιήσεις τους, ενώ δεν έχουν σκοπό την οποιαδήποτε αναφορά και επεξεργασία σε πρόσωπα, αριθμούς πινακίδων οχημάτων και λοιπά προσωπικά δεδομένα.

Με απόλυτο σεβάσμό στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, επιλέγουμε οι κάμερες που τοποθετούμε να είναι αυστηρά καιρικές ή προβολής τοπιών φυσικής ομορφιάς. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε θεωρεί ότι προσβάλεται η ιδιωτικότητα του μέσα από την παρουσίαση των καμερών παρακαλούμε να μας το επισημάνει και εμείς θα προβούμε άμμεσα σε διόρθωση της. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε υπόδειξη για βελτιώση της δράσης μας.

SHARE

7 Σχόλια

 1. μπραβο σας ευχαριστουμε για τις ζωντανες εικονες απο την Κεφαλονια μας.βλεπουμε το νησι μας και νομιζουμε οτι ειμαστε εκει

 2. To may any concern,

  The Live Camera overlooking the beautiful Poros harbour has not been working for a couple of months now.

  Could you please convey my concerns to someone from the local authorities to investigate the issue?

  It is a great pity as I grew up in this quiet seafront vilagge and I have fond memories there.

  I am looking forward to hearing from the individual(s) accountable.

  Your faithfully,

  Henry A. J. Welch

 3. καλο θα ηταν αν ηταν και αυτη η καμερα σε λειτουργεια. υπαρχει καποιο θεμα και ειναι εκτος τοσο μεγαλο διαστημα; θα μπορουσαμε να κανουμε κατι για να τεθει ξανα σε λειτουργεια;

  • Δυστυχώς, η κάμερα του kefaloniapress ενόχλησε κάποιους και για αυτό το λόγο μας έγινε έξωση. Είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέας στέγης.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο