Οι κάμερες που φιλοξενούνται στο kefaloniapress.gr τοποθετήθηκαν σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Ν.2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και η υπ’αριθμ. 1122/2000 Οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με τις ισχύουσες τροποποιήσεις τους, ενώ δεν έχουν σκοπό την οποιαδήποτε αναφορά και επεξεργασία σε πρόσωπα, αριθμούς πινακίδων οχημάτων και λοιπά προσωπικά δεδομένα.

Με απόλυτο σεβάσμό στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, επιλέγουμε οι κάμερες που τοποθετούμε να είναι αυστηρά τουριστικές ή προβολής τοπιών φυσικής ομορφιάς. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε θεωρεί ότι προσβάλεται η ιδιωτικότητα του μέσα από την παρουσίαση των καμερών παρακαλούμε να μας το επισημάνει και εμείς θα προβούμε άμεσα σε διόρθωση της. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε καλοπροαίρετη υπόδειξη για βελτιώση της δράσης μας.

SHARE

11 Σχόλια

  1. φοβερή κάμερα! μπράβο σας!
    Σας βλέπουμε κάθε μέρα, φιλιά απο Σικάγο

  2. Φοβερή κάμερα – Φοβερή εικόνα. Συνεχίστε την προσπάθεια να προβάλετε το αγαπημένο μας νησί.

  3. ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΙΜΟ……ΖΗΤΩ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ……………..

  4. Φοβερό τοπίο μακάρι να ήτανε και σε αλλά μερι της Κεφαλονιάς να βλέπουμε ολόκληρο το νησί ας παντός σηχαριτιρια Γεράσιμος από New York

  5. Na ste kala pou epitrepetai se mas pou eimaste makrua na vlepoume live to Argostolaki mas!! Mia paraklisi omos,prepei na katharistei ligo i camera..pleease!!
    Euxaristo!

  6. νάχε και ήχο…. άντε και μόνο μαντολινάτα καλά θάτανε…

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο