Τσικνίζουμε με λαχανικά στη θράκα!!

Τα τελευταία χρόνια το kefalonia press και το οπωροπωλείο ΠΟΛΛΑΤΟΣ έχουν καθιερώσει το τσίκνισμα λαχανικών χάρη στη βοήθεια του σεφ Δημήτρη (Μητσάρα) Πάρσαλη!  Μια ψησταριά προσφέρει ψητές μελιτζάνες, πιπεριές, μανιτάρια, κολοκυθάκια.. Και βεβαίως κάθε χρόνο γίνονται ανάρπαστα!! Α! το μποκέ μου βασταίνει ο Διονύσης είναι καλογήρια! Οτι καλύτερο μετά την κρεατοφαγία. Καλή μπαγόρδα πατριώτες!

τσικνοπεμπτη με λαχανικα01 τσικνοπεμπτη με λαχανικα04 τσικνοπεμπτη με λαχανικα05 τσικνοπεμπτη με λαχανικα06 τσικνοπεμπτη με λαχανικα07 τσικνοπεμπτη με λαχανικα08 τσικνοπεμπτη με λαχανικα09 τσικνοπεμπτη με λαχανικα12

SHARE

Σχόλιο

  1. Κοίτα πολύ καλύτερα με λαχανικά παρά με σουβλάκια και λουκάνικα.

    Κανένας στην Κεφαλονιά δεν ξέρει να φτιάχνει καλό σουβλάκι. Σπάνια να φας καλό νόστιμο και υγιεινό σουβλάκι.
    Είτε το κρέας θα είναι σκληρό με πολύ ξύγκι, ή θα μυρίζει άσχημα
    ή θα είναι μαλακό αλλά ξένο πήχτρα στα φάρμακα κλπ!!!

    Ακόμη χειρότερα στο ψήσιμο.
    Είτε θα είναι προψημένα και μετά ξαναζεσταμένα και εσωτερικά ωμά !!!
    Είτε θα είναι από έξω καμένα (καμένα λίπη επικίνδυνα για την υγεία) και εσωτερικά πάλι ωμά (επίσης επικίνδυνα για την υγεία) , είτε θα μυρίζουν στάχτες, πετροκάρβουνο, πετρέλαιο!!!
    είτε θα έρχονται σε επαφή με τα άψητα (και αυτό επικίνδυνο για την υγεία)….!!!!

    Ας πάει ένας στη Λιβαδειά να εκπαιδευτεί ….
    το μυστικό:
    ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ – ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΨΗΣΙΜΟ

    Εαν αντέχετε κάντε ένα διαγωνισμό για το καλύτερο σουβλάκι , με κριτές , βαθμολογία και συμμετοχή του κοινού

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο