13 ημέρες πριν την επίσημη παράδοσή του (31/3/2017), το έργο του Χάρακα μπήκε στη τελική ευθεία. Σήμερα 18 Μαρτίου 2017 έπεσε το πρώτο κυβικό του τσιμέντου πάνω στην σιδερένια γέφυρα .  Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να πέσει και η άσφαλτος και να τελειώσουν τα ειδικά συνεργεία τη βραχοπροστασία με τα δίκτυα.   Παρόν στο έργο σήμερα ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης . Το έργο είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όμως σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κέρκυρα και για αυτό απουσιάζει ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Οι φωτογραφίες και το video είναι του Σπύρου Σακαλή

 

 

6 Σχόλια

 1. Και πήγε ο Παρίσης να φωτογραφηθεί με σκούρο κουστουμάκι, γραβάτα και το hands free στο πέτο. Και που πήγε, στο έργο της περιφέρειας.
  Βλέπεις δικά του έργα δεν υπάρχουν για να φωτογραφηθεί και έτσι ο καημένος πήγε στης περιφέρειας. Ωραίος ο νέος.
  Μόνο για τα δημοτικά συμβούλια τελικά υπάρχει απαγορευτικό…..

 2. Καλά δεν ντρέπεται. Τοσα χρόνια που βολόδερνε το έργο με τις βλακίες (αν όχι τίποτε άλλο…..) του αξέχαστου Σπύρου ο Παρίσης ήταν ςξαφανισμένος. Ακόμα και όταν είχανε κάνει πορεία στο Αργοστόλο οι Ρυσσιάνοι …ένοιψε τα χέρια του και ο έπεξε Πόντιος Πιλάτος. Τώρα που τελειώνει πάει να το οικιοποιηθεί ο ξεφτύλας. Καλά για εντελώς χαζούς περνάει τους συγχωριανούς του ο ψευτογνήσιος;

 3. Μα για τον Χάρακα έχει δώσει μάχη επί μήνες ο Παναγής ο Δρακουλόγκωνας.
  Ο Παρίσης τι δουλειά έχει εκεί;
  Οταν λέγονταν διάφορα άσχημα, για το έργο αρμόδια ήταν η Περιφέρεια.
  Τώρα που το έργο φτιάχνεται, πρώτη μούρη για φωτογράφιση ο ωσεί δήμαρχος και όχι τίποτε άλλο αλλά θα λερώσει και το σκαρπίνι του.
  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑ.
  ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΗΝ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΥΜΗΔΙΑ !!!!!

 4. Παρίση ντροπή σου. Είσαι εξαφανισμένος από τα προβλήματα όλης της Κεφαλονιάς και πήγες σήμερα να καπιλευτείς ένα έργο που μόνο σε σένα δεν ανήκει.
  Αλλά ποιός έχασε το φιλότιμο για να το βρείς εσύ; Μόνο για φωτογραφίες είσαι, γιατί δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτε άλλο. Τα πάντα στον αυτόματο η στον κοντό. Αυτη είναι η δημαρχία σου.
  Υποβάθμισες τα πάντα ακόμα και το δημοτικό συμβούλιο.
  Μην μας προκαλείς με φωτογραφήσεις σου και μάζεψε τους φωστήρες σου ώστε να κάνεις λιγότερο κακό στην Κεφαλονια.
  Το έργο έχει τρέξιμο και αυτό το έκανε μόνο ο Δρακουλόγκωνας. Εσύ ήσουν απασχολημένος μετο πως δεν θα μπεί καράβι στην Σάμη. Αντε για να μην ανοιξω το στόμα μου και σου πω και τα υπόλοιπα..
  Και άλλαξε κουστούμι, δεν ενδείκνυται για τα τσιμέντα.

 5. Τι πατέντα είναι αυτή για να πέσει το τσιμέντο στην άλλη άκρη που δεν φτάνει η πρέσα?
  Αν νερωθεί πολύ για να “τρέξει” υπάρχει κίνδυνος να πέσει η αντοχή του? , είναι έτσι?

 6. Καλώς τον δημαρχεύοντα. Ευτυχώς που είδαμε μια φωτογραφία σου για να δούμε ότι ζείς.
  Δικό σου έργο δεν υπάρχει για να ποζάρεις; Οχι δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε εκεί θα ποζάριζε ο δήμαρχος Λυκούδης και όχι εσύ.
  Βρήκες λοιπόν τον Χάρακα, σκέφτηκες ο Δρακουλόγκωνας έχει περιφερειακό συμβούλιο, άσε να πάω εγώ να δω αν ρίχνουν καλά τα τσιμέντα.Δεν μας είπες αλήθεια, εγκρίνεις; Ολα καλά;
  Να ξέρεις όμως ότι εμείς δεν σου χρωστάμε καμία υποχρέωση και φωτογραφιζόσουνα όσο θέλεις για να ικανοποιηθείς για την θέση που νομίζεις πως κατέχεις αλλά που άλλος σου την έχει αφαιρέσει.
  Δεν ξεχνάμε την συμπεριφορά σου όταν ήλθαμε στο γραφείο σου. Αλλος έτρεξε και το κατάφερε, άλλος ξέρει την κάθε λεπτομέρεια αυτής της ιστορίας.
  Εσύ και την γέφυρα και τα προβλήματα όλης της Κεφαλονιάς τα φόρτωσες στον Κόκορα και στον Σύριζα για να υποστηρίξεις την γνωστή υποψηφιότητα. Εκεί μας κατάντησες. Αυτό είναι το μόνο που δεν θα σου ξεχάσουμε.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο