13 ημέρες πριν την επίσημη παράδοσή του (31/3/2017), το έργο του Χάρακα μπήκε στη τελική ευθεία. Σήμερα 18 Μαρτίου 2017 έπεσε το πρώτο κυβικό του τσιμέντου πάνω στην σιδερένια γέφυρα .  Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να πέσει και η άσφαλτος και να τελειώσουν τα ειδικά συνεργεία τη βραχοπροστασία με τα δίκτυα.   Παρόν στο έργο σήμερα ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης . Το έργο είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όμως σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κέρκυρα και για αυτό απουσιάζει ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Οι φωτογραφίες και το video είναι του Σπύρου Σακαλή

 

 

6 Σχόλια

 1. Και πήγε ο Παρίσης να φωτογραφηθεί με σκούρο κουστουμάκι, γραβάτα και το hands free στο πέτο. Και που πήγε, στο έργο της περιφέρειας.
  Βλέπεις δικά του έργα δεν υπάρχουν για να φωτογραφηθεί και έτσι ο καημένος πήγε στης περιφέρειας. Ωραίος ο νέος.
  Μόνο για τα δημοτικά συμβούλια τελικά υπάρχει απαγορευτικό…..

 2. Καλά δεν ντρέπεται. Τοσα χρόνια που βολόδερνε το έργο με τις βλακίες (αν όχι τίποτε άλλο…..) του αξέχαστου Σπύρου ο Παρίσης ήταν ςξαφανισμένος. Ακόμα και όταν είχανε κάνει πορεία στο Αργοστόλο οι Ρυσσιάνοι …ένοιψε τα χέρια του και ο έπεξε Πόντιος Πιλάτος. Τώρα που τελειώνει πάει να το οικιοποιηθεί ο ξεφτύλας. Καλά για εντελώς χαζούς περνάει τους συγχωριανούς του ο ψευτογνήσιος;

 3. Μα για τον Χάρακα έχει δώσει μάχη επί μήνες ο Παναγής ο Δρακουλόγκωνας.
  Ο Παρίσης τι δουλειά έχει εκεί;
  Οταν λέγονταν διάφορα άσχημα, για το έργο αρμόδια ήταν η Περιφέρεια.
  Τώρα που το έργο φτιάχνεται, πρώτη μούρη για φωτογράφιση ο ωσεί δήμαρχος και όχι τίποτε άλλο αλλά θα λερώσει και το σκαρπίνι του.
  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑ.
  ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΗΝ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΥΜΗΔΙΑ !!!!!

 4. Παρίση ντροπή σου. Είσαι εξαφανισμένος από τα προβλήματα όλης της Κεφαλονιάς και πήγες σήμερα να καπιλευτείς ένα έργο που μόνο σε σένα δεν ανήκει.
  Αλλά ποιός έχασε το φιλότιμο για να το βρείς εσύ; Μόνο για φωτογραφίες είσαι, γιατί δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτε άλλο. Τα πάντα στον αυτόματο η στον κοντό. Αυτη είναι η δημαρχία σου.
  Υποβάθμισες τα πάντα ακόμα και το δημοτικό συμβούλιο.
  Μην μας προκαλείς με φωτογραφήσεις σου και μάζεψε τους φωστήρες σου ώστε να κάνεις λιγότερο κακό στην Κεφαλονια.
  Το έργο έχει τρέξιμο και αυτό το έκανε μόνο ο Δρακουλόγκωνας. Εσύ ήσουν απασχολημένος μετο πως δεν θα μπεί καράβι στην Σάμη. Αντε για να μην ανοιξω το στόμα μου και σου πω και τα υπόλοιπα..
  Και άλλαξε κουστούμι, δεν ενδείκνυται για τα τσιμέντα.

 5. Τι πατέντα είναι αυτή για να πέσει το τσιμέντο στην άλλη άκρη που δεν φτάνει η πρέσα?
  Αν νερωθεί πολύ για να “τρέξει” υπάρχει κίνδυνος να πέσει η αντοχή του? , είναι έτσι?

 6. Καλώς τον δημαρχεύοντα. Ευτυχώς που είδαμε μια φωτογραφία σου για να δούμε ότι ζείς.
  Δικό σου έργο δεν υπάρχει για να ποζάρεις; Οχι δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε εκεί θα ποζάριζε ο δήμαρχος Λυκούδης και όχι εσύ.
  Βρήκες λοιπόν τον Χάρακα, σκέφτηκες ο Δρακουλόγκωνας έχει περιφερειακό συμβούλιο, άσε να πάω εγώ να δω αν ρίχνουν καλά τα τσιμέντα.Δεν μας είπες αλήθεια, εγκρίνεις; Ολα καλά;
  Να ξέρεις όμως ότι εμείς δεν σου χρωστάμε καμία υποχρέωση και φωτογραφιζόσουνα όσο θέλεις για να ικανοποιηθείς για την θέση που νομίζεις πως κατέχεις αλλά που άλλος σου την έχει αφαιρέσει.
  Δεν ξεχνάμε την συμπεριφορά σου όταν ήλθαμε στο γραφείο σου. Αλλος έτρεξε και το κατάφερε, άλλος ξέρει την κάθε λεπτομέρεια αυτής της ιστορίας.
  Εσύ και την γέφυρα και τα προβλήματα όλης της Κεφαλονιάς τα φόρτωσες στον Κόκορα και στον Σύριζα για να υποστηρίξεις την γνωστή υποψηφιότητα. Εκεί μας κατάντησες. Αυτό είναι το μόνο που δεν θα σου ξεχάσουμε.

Προσθέστε το σχόλιο σας

Kανόνες Σχολιασμού

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ www.kefaloniapress.gr

Ο δικτυακός τόπος www.kefaloniapress.gr (στο εξής kefaloniapress.gr ή «ο ιστότοπος»), προσφέρει τις υπηρεσίες του με τους παρακάτω όρους χρήσης, τους οποίους ο χρήστης (στο εξής «χρήστης» ή απλώς «εσείς») καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους. Χρησιμοποιώντας το kefaloniapress.gr αποδέχεστε πλήρως τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι και αποτελούν δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τους δημιουργούς του kefaloniapress.gr, ισχύοντες ωσάν να τους έχετε υπογράψει εγγράφως.

Σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης, η χρήση εκ μέρους σας του kefaloniapress.gr σε επόμενο χρόνο σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή εκ μέρους σας των νέων όρων χρήσης και την δέσμευσή σας από αυτούς.

Ο διαδικτυακός τόπος kefaloniapress.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών του σύμφωνα με τον ν. 2121/1993  “Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας”, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Συνεπώς, οι δημιουργοί του kefaloniapress.gr διατηρούν τα αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο σχεδιασμό και στο σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου. Τυχόν παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών των δημιουργών με οποιονδήποτε τρόπο επισύρει τις ευθύνες και ποινές που ορίζει ο νόμος.

 

1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ


1.1 
Όλοι οι χρήστες του kefaloniapress.gr έχουν τη δυνατότητα να σχολιάζουν τα άρθρα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο. Κατά την ανάρτηση σχολίων και την ανταλλαγή απόψεων με τους άλλους χρήστες, οφείλετε να τηρείτε τους κανόνες δεοντολογίας του παρόντος άρθρου.

1.2  Αποδέχεστε ότι, παρ’ όλο που το kefaloniapress.gr σας παρέχει την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή και τα μέσα για δημοσίευση περιεχομένου, είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/η για κάθε είδους περιεχόμενο που αναρτάτε (δεδομένα, κείμενα, εικόνες, μηνύματα κ.α.). Το kefaloniapress.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στα σχόλια προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών. Διατηρείτε στο ακέραιο την ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο που δημοσιοποιείτε, καθώς και για τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση που δημοσιεύσετε περιεχόμενο ή απόψεις και σχόλια που ενδεχομένως έρχονται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το kefaloniapress.gr δεν θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία τυχόν υποστούν οι επισκέπτες ή άλλοι χρήστες του από αυτό, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει τα στοιχεία σας στις αρμόδιες αρχές, εφόσον ζητηθούν.

1.3  Σας συνιστούμε αυστηρά να εκφράζεστε με ακρίβεια και μετριοπάθεια στην κριτική σας. Προσβλητικές ή υβριστικές εκφράσεις μπορεί να οδηγούν στην αφαίρεση ολόκληρου του σχολίου. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να θίγετε την τιμή, αξιοπρέπεια ή προσωπικότητα οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου. Επίσης δεν επιτρέπεται η σύνταξη αναρτήσεων σε greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή σε κεφαλαία γράμματα.

1.4  Οι διαχειριστές του ιστοτόπου δεν έχουν νομική υποχρέωση να ελέγχουν τα σχόλια και τις τυχόν συζητήσεις μεταξύ των χρηστών, ούτε είναι εφικτός ο πλήρης και διαρκής έλεγχος. Παρ’ όλα αυτά διατηρούν το δικαίωμα να παρακολουθούν το υλικό κάθε μορφής επικοινωνίας μέσα στον ιστότοπο και να αφαιρούν περιεχόμενο χωρίς καμία ειδοποίηση ή εξήγηση κατά την απόλυτη κρίση τους. Οποιαδήποτε αντίρρηση σχετικά με την αφαίρεση ανάρτησης πρέπει να απευθύνεται στους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος και να μην διατυπώνεται στο χώρο του δημόσιου σχολιασμού.

1.5  Σε περίπτωση που το kefaloniapress.gr ειδοποιηθεί ότι το περιεχόμενο σε κάποιο σχόλιο που φιλοξενεί, θίγει τρίτα πρόσωπα ή παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων προσώπων, καθώς και για κάθε εν γένει αθέμιτη ή βλαβερή χρήση του ιστοτόπου, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση και χωρίς προειδοποίηση διαγραφή του αθέμιτου ή προσβλητικού περιεχομένου.

1.6  Ευθύνεστε απέναντι στο kefaloniapress.gr και τους συνεργάτες του, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την χρήση εκ μέρους σας των υπηρεσιών του ιστοτόπου με αθέμιτο τρόπο ή μη σύμφωνο με τους παρόντες όρους. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου για:

Α) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή εγκατάσταση παράνομου, επιβλαβούς, πορνογραφικού, απειλητικού, προσβλητικού, επιζήμιου, δυσφημιστικού, χυδαίου, βίαιου, υβριστικού, ρατσιστικού ή άλλως αποδοκιμαστέου περιεχομένου ή περιεχομένου που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων ή προκαλεί συναισθήματα μίσους ή τρόμου, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

Β) Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση του χρήστη με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.

Γ) Μίμηση με παραχάραξη ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο αλλοίωση των στοιχείων του Δικτυακού Τόπου με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του kefaloniapress.gr.

Δ) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.

Ε) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου.

ΣΤ) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (spam) και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

Ζ) Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση, προώθηση ή διάθεση περιεχομένου που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχείο ή πρόγραμμα σχεδιασμένο να παρεμβληθεί, καταστρέψει ή περιορίσει τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Η) Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών με οποιονδήποτε τρόπο.

1.7  Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε από τους παραπάνω κανόνες, οι διαχειριστές του kefaloniapress.gr διατηρούν το δικαίωμα να απομακρύνουν το προσβλητικό περιεχόμενο, επιφυλασσόμενοι για οποιαδήποτε άλλη αξίωσή τους έναντι του χρήστη που παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες σχολιασμού του ιστοτόπου kefaloniapress.gr