Σοκαριστικό βίντεο! Πιλότος “παλεύει” να προσγειώσει Boeing με σφοδρές αναταράξεις

Εάν φοβάστε τα αεροπλάνα, ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα να μη δείτε το παρακάτω βίντεο. Το οποίο τραβήχτηκε από τον ίδιο τον πιλότο, κατά την διάρκεια σφοδρών αναταράξεων.
Ένα απίστευτο βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένας πιλότος, με τις εικόνες να δείχνουν τις… δύσκολες στιγμές που περνάει μέσα στο πιλοτήριο ενός Boeing 737 καθώς προσπαθεί να το προσγειώσει κι ενώ οι καιρικές συνθήκες είναι κάθε άλλο παρά ιδανικές.
Ο λόγος για τον πολωνό Artur Kielak ο οποίος έβαλε την κάμερα κοντά στο πόδι του για να βιντεοσκοπήσει την προσγείωση, με το βίντεό του στο Facebook να έχει περισσότερες από 2.500 “αντιδράσεις” (like κλπ) σε μόλις 24 ώρες.
Οι εικόνες τον δείχνουν χαμογελαστό (!), να μιλάει με τον συγκυβερνήτη του και να καταφέρνει τελικά να προσγειώσει το μεγάλο αεροσκάφος με ασφάλεια.
Το μήνυμα με το οποίο συνοδεύει το βίντεο δε, είναι πραγματικά συγκλονιστικό και αποτυπώνει την τεράστια ευθύνη του επαγγέλματός του. Γράφει χαρακτηριστικά:
…Πάντα λέω ότι ο πιλότος παίρνει ολόκληρο τον μισθό του για μία προσγείωση το μήνα. Αυτή ήταν η μέρα που κέρδισα τον μισθό μου…“. Στη συνέχεια περιγράφει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την προσγείωση, προσθέτοντας ότι αγαπάει τα Boeing για την ανταπόκρισή τους κατά την διάρκεια τόσο σφοδρών αναταράξεων.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο 

http://www.newsit.gr

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο