Από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι και αποκλειστικά(διαβάστε εδώ) για τον ερχομό της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας Volotea στο νησί μας από την φετινή τουριστική περίοδο.

Η εταιρεία εδρεύει στην Βαρκελώνη ωστόσο λειτουργεί βάσεις στη Γαλλία και την Ιταλία πραγματοποιώντας χιλιάδες πτήσεις προς διάφορους ευρωπαικούς προορισμούς.

Κατα τη διάρκεια του χειμώνα η Volotea είχε ανακοινώσει νέες πτήσεις και προς τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου εμείς συγκεντρώσαμε τα στοιχεία και σας τα παρουσιάζουμε.

Το πρόγραμμα λοιπόν για το 2017 θα έχει ως εξής:

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

 • Βενετία(V71438/39)

-Από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

-Από τις 24 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

 

 • Μπάρι(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ-V71654/55)

-Από τις 27 Ιουνίου έως τις 12 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τρίτη.

 

 • Παλέρμο(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ-V71534/35)

-Από τις 22 Ιουλίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Σάββατο.

 

 • Τορίνο(V71664/65)

-Από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

-Από τις 24 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

 

 • Μπορντό(V72232/33)

-Από τις 16 Απριλίου έως την 1η Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Κυριακή.

-Από τις 24 Μαίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

 

 • Νάντ(V72204/05)

-Από τις 15 Απριλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Σάββατο.

-Από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

 

 • Τουλούζη(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ-V72472/73)

-Από τις 30 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τρίτη.

 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 • Βενετία(V71494/95)

-Από τις 30 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τρίτη.

-Από τις 29 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου μία πτήση κάθε Πέμπτη.

-Από τις 21 Ιουλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Παρασκευή.

-Από τις 24 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

 

 • Νάπολη(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ-V71788/89)

-Από τις 29 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου μία πτήση κάθε Πέμπτη.

-Από τις 21 Ιουλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Παρασκευή.

-Δύο πτήσεις Τετάρτη 6 και 13 Σεπτεμβρίου.

 

 • Μπάρι(V71670/71)

-Από τις 30 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τρίτη.

-Από τις 29 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου μία πτήση κάθε Πέμπτη.

-Από τις 24 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

 

ΛΕΥΚΑΔΑ/ΠΡΕΒΕΖΑ

 • Βενετία(V71368/69)

-Από τις 31 Μαίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

-Από τις 23 Ιουνίου έως την 1η Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Παρασκευή.

-Από τις 26 Ιουνίου έως τις 28 Αυγούστου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

-Από τις 27 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου μία πτήση κάθε Πέμπτη.

 

 • Νάπολη(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ-V71640/41)

-Από τις 28 Ιουνίου έως τις 13 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

-Από τις 21 Ιουλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Παρασκευή.

 

 • Μπάρι(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ-V71630/31)

-Από τις 26 Ιουνίου έως τις 28 Αυγούστου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

-Από τις 27 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου μία πτήση κάθε Πέμπτη.

-Δύο πτήσεις Τρίτη 5 και 12 Σεπτεμβρίου.

 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 • Βενετία(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ-V71804/05/Boeing 717)

-Από τις 27 Ιουνίου έως τις 12 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τρίτη.

-Από τις 27 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου μία πτήση κάθε Πέμπτη.

 

 

Αρκετά ενισχυμένο λοιπόν το πρόγραμμα της Volotea προς τα νησιά του Ιονίου με την Κέρκυρα να έχει τις περισσότερες πτήσεις , ακολουθεί η Ζάκυνθος και η Λευκάδα/Πρέβεζα και τέλος η Κεφαλονιά ως νέος προορισμός για την εταιρεία.

Η Volotea θα συνεχίσει και το 2017 τα εσωτερικά δρομολόγια στη χώρα μας με πτήσεις από την Αθήνα προς την Μυτιλήνη , τη Μύκονο και τη Σαντορίνη προσφέροντας εισητήρια σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το θετικό για την Κεφαλονιά είναι ότι αποκτήσαμε αεροπορική σύνδεση με μία από τις διάσημες πόλεις της Ευρώπης την Βενετία και αυτό χάρις στις προσπάθειες που κατέβαλε η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθώς και ο Αντιπεριφεριαρχής Τουρισμού κ.Σπύρος Γαλιατσάτος.

Όλα δείχνουν ότι η φετινή σεζόν θα κινηθεί ακόμα πιο ανοδικά σε σχέση με πέρυσι και ας ελπίσουμε στο μέλλον η εταιρεία να προσθέσει και άλλες πτήσεις προς το νησί μας.

 

Προσθέστε το σχόλιο σας

Kανόνες Σχολιασμού

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ www.kefaloniapress.gr

Ο δικτυακός τόπος www.kefaloniapress.gr (στο εξής kefaloniapress.gr ή «ο ιστότοπος»), προσφέρει τις υπηρεσίες του με τους παρακάτω όρους χρήσης, τους οποίους ο χρήστης (στο εξής «χρήστης» ή απλώς «εσείς») καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους. Χρησιμοποιώντας το kefaloniapress.gr αποδέχεστε πλήρως τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι και αποτελούν δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τους δημιουργούς του kefaloniapress.gr, ισχύοντες ωσάν να τους έχετε υπογράψει εγγράφως.

Σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης, η χρήση εκ μέρους σας του kefaloniapress.gr σε επόμενο χρόνο σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή εκ μέρους σας των νέων όρων χρήσης και την δέσμευσή σας από αυτούς.

Ο διαδικτυακός τόπος kefaloniapress.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών του σύμφωνα με τον ν. 2121/1993  “Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας”, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Συνεπώς, οι δημιουργοί του kefaloniapress.gr διατηρούν τα αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο σχεδιασμό και στο σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου. Τυχόν παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών των δημιουργών με οποιονδήποτε τρόπο επισύρει τις ευθύνες και ποινές που ορίζει ο νόμος.

 

1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ


1.1 
Όλοι οι χρήστες του kefaloniapress.gr έχουν τη δυνατότητα να σχολιάζουν τα άρθρα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο. Κατά την ανάρτηση σχολίων και την ανταλλαγή απόψεων με τους άλλους χρήστες, οφείλετε να τηρείτε τους κανόνες δεοντολογίας του παρόντος άρθρου.

1.2  Αποδέχεστε ότι, παρ’ όλο που το kefaloniapress.gr σας παρέχει την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή και τα μέσα για δημοσίευση περιεχομένου, είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/η για κάθε είδους περιεχόμενο που αναρτάτε (δεδομένα, κείμενα, εικόνες, μηνύματα κ.α.). Το kefaloniapress.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στα σχόλια προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών. Διατηρείτε στο ακέραιο την ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο που δημοσιοποιείτε, καθώς και για τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση που δημοσιεύσετε περιεχόμενο ή απόψεις και σχόλια που ενδεχομένως έρχονται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το kefaloniapress.gr δεν θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία τυχόν υποστούν οι επισκέπτες ή άλλοι χρήστες του από αυτό, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει τα στοιχεία σας στις αρμόδιες αρχές, εφόσον ζητηθούν.

1.3  Σας συνιστούμε αυστηρά να εκφράζεστε με ακρίβεια και μετριοπάθεια στην κριτική σας. Προσβλητικές ή υβριστικές εκφράσεις μπορεί να οδηγούν στην αφαίρεση ολόκληρου του σχολίου. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να θίγετε την τιμή, αξιοπρέπεια ή προσωπικότητα οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου. Επίσης δεν επιτρέπεται η σύνταξη αναρτήσεων σε greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή σε κεφαλαία γράμματα.

1.4  Οι διαχειριστές του ιστοτόπου δεν έχουν νομική υποχρέωση να ελέγχουν τα σχόλια και τις τυχόν συζητήσεις μεταξύ των χρηστών, ούτε είναι εφικτός ο πλήρης και διαρκής έλεγχος. Παρ’ όλα αυτά διατηρούν το δικαίωμα να παρακολουθούν το υλικό κάθε μορφής επικοινωνίας μέσα στον ιστότοπο και να αφαιρούν περιεχόμενο χωρίς καμία ειδοποίηση ή εξήγηση κατά την απόλυτη κρίση τους. Οποιαδήποτε αντίρρηση σχετικά με την αφαίρεση ανάρτησης πρέπει να απευθύνεται στους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος και να μην διατυπώνεται στο χώρο του δημόσιου σχολιασμού.

1.5  Σε περίπτωση που το kefaloniapress.gr ειδοποιηθεί ότι το περιεχόμενο σε κάποιο σχόλιο που φιλοξενεί, θίγει τρίτα πρόσωπα ή παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων προσώπων, καθώς και για κάθε εν γένει αθέμιτη ή βλαβερή χρήση του ιστοτόπου, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση και χωρίς προειδοποίηση διαγραφή του αθέμιτου ή προσβλητικού περιεχομένου.

1.6  Ευθύνεστε απέναντι στο kefaloniapress.gr και τους συνεργάτες του, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την χρήση εκ μέρους σας των υπηρεσιών του ιστοτόπου με αθέμιτο τρόπο ή μη σύμφωνο με τους παρόντες όρους. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου για:

Α) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή εγκατάσταση παράνομου, επιβλαβούς, πορνογραφικού, απειλητικού, προσβλητικού, επιζήμιου, δυσφημιστικού, χυδαίου, βίαιου, υβριστικού, ρατσιστικού ή άλλως αποδοκιμαστέου περιεχομένου ή περιεχομένου που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων ή προκαλεί συναισθήματα μίσους ή τρόμου, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

Β) Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση του χρήστη με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.

Γ) Μίμηση με παραχάραξη ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο αλλοίωση των στοιχείων του Δικτυακού Τόπου με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του kefaloniapress.gr.

Δ) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.

Ε) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου.

ΣΤ) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (spam) και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

Ζ) Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση, προώθηση ή διάθεση περιεχομένου που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχείο ή πρόγραμμα σχεδιασμένο να παρεμβληθεί, καταστρέψει ή περιορίσει τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Η) Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών με οποιονδήποτε τρόπο.

1.7  Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε από τους παραπάνω κανόνες, οι διαχειριστές του kefaloniapress.gr διατηρούν το δικαίωμα να απομακρύνουν το προσβλητικό περιεχόμενο, επιφυλασσόμενοι για οποιαδήποτε άλλη αξίωσή τους έναντι του χρήστη που παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες σχολιασμού του ιστοτόπου kefaloniapress.gr