Στο Εφετείο Πατρών κατά του Δήμου Κεφαλονιάς κατέφυγε κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για οφειλές

Στο Εφετείο Πατρών κατά του Δήμου Κεφαλονιάς κατέφυγε κορυφαίο στέλεχος της τοπικής  Νέας Δημοκρατίας, για οφειλές

Δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, απόφασης του Δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση για την πρόσληψη δικηγόρου ο οποίος  υπερασπίστηκε το Δήμο Κεφαλονιάς στο Εφετείο της Πάτρας στο οποίο προσέφυγε κορυφαίο στέλεχος της ΝΟΔΕ , ελεύθερος επαγγελματίας επειδή διεκδικεί περίπου 10.000 ευρώ για εργασίες που είχε παραδώσει σε πρώην Δήμο του νησιού μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές καθώς δεν έχει αναρτηθεί ακόμα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η σχετική συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή για να μάθουμε για ποιες ακριβώς εργασίες διεκδικεί αμοιβές, από ποιον πρώην Δήμο και το ακριβές ύψος των ποσών των τιμολογίων του. Βεβαίως είναι δικαίωμα του κάθε επαγγελματία να διεκδικεί τις αμοιβές του και με ένδικα μέσα, όμως προκαλεί  εντύπωση που δεν βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ δημοτικής αρχής και του κορυφαίου στελέχους της ΝΟΔΕ , ο οποίος μάλιστα διεκδικεί τα χρηματά του δικαστικά απο το 2015, και να μη τρέχουν στα δικαστήρια της Πάτρας.

 

SHARE

Σχόλιο

  1. Γιατί δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση….. μα γιατί θα έπρεπε να κάνουν συμβιβασμό και με τους δεκάδες άλλους οφειλέτες του δήμου που μην έχοντας την οικονομική δυνατποτητα να προσφύγουν στα δικαστηρία τελικά έγινε…..παραγραφή των οφειλών τους.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο