Το πρώτο σκάφος στον ” στόλο”` της νέας λιμενάρχη Κεφαλονιάς!

Λιμεναρχης Κεφαλληνιας Παναγιώτα Κολοβού

Η κυρία Παναγιώτα Κολοβού ανέλαβε πρόσφατα Λιμενάρχης Κεφαλληνίας. Για πρώτη φορά βρίσκεται σε αυτή τη θέση γυναίκα και μάλιστα σε τόσο νέα ηλικία . Την συγχαίρουμε για την προαγωγή της, ευχόμενοι καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο της.

 Μετά τη πρόσφατη επιχείρηση διάσωσης των 50 προσφύγων (διαβάστε εδω το ρεπορταζ-δείτε φωτο) που έφθασαν στο νησί μας το Μεγάλο Σάββατο, στην δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται πλέον το σκάφος που τους μετέφερε. Βεβαίως η κυρία Κολοβού βρήκε μεγάλη προίκα από τον προκάτοχό της κ. Καλιτσουνάκη.  Ομως τα κατασχεμένα σκάφη του Λιμεναρχείου βρίσκονται απέναντι στη μαρίνα λεηλατημένα , εγκαταλελειμμένα, κουφάρια  χωρίς ουδεμία εμπορική αξία και ας πρόκειται για δημόσια περιουσία.

Ελπίζουμε ότι το Λιμεναρχείο Κεφαλονιά με τη νέα ηγεσία θα καταφέρει να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία . Να είναι σίγουρη η κυρία Λιμενάρχης ότι κάθε προσπάθειά της σε αυτή την κατεύθυνση θα έχει τη στήριξη όλου του νησιού.

Της ευχόμαστε να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο στόλο στα Ιόνια με επιτυχίες σε βάρος κάθε είδους «διακίνησης» , πόσο μάλλον ανθρώπων.

Σχόλιο

  1. Μηπως γνωρίζετε ποιός είναι ο φύλακας στα κατασχεμένα και τι σχέση είχε με τον κ. Καλιτσουνάκη;

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο