Ε.Β.Ε.Σ.Π ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το όνειρο μιας ομάδας νέων παιδιών και η επιθυμία του συλλόγου μας να αναβιώσει τα μουσικά φεστιβάλ του παρελθόντος με μια σύγχρονη ματιά συναντήθηκαν και σας παρουσιάζουν το Lixouri Quake Festival.

Ένα φεστιβάλ που ελπίζουμε να μεγαλώσει και να γίνει ένας σημαντικός θεσμός που θα σείει (QUAKE) την πόλη μας για πολλές μέρες, και θα χαρίσει έντονες μουσικές στιγμές.

Σκοπός μας είναι η διασύνδεση με το τοπικό Τ.Ε.Ι Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων και η ανάδειξη τοπικών μουσικών σχημάτων καθώς κάθε χρόνο τοπικά σχήματα από όλη την Κεφαλονιά θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν την σκηνή με μεγάλα ονόματα την Ελληνόφωνης και Αγγλόφωνης σκηνής της Χώρας μας.

Όραμα μας είναι το φεστιβάλ να γίνει πολυήμερο έτσι ώστε να καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα της χώρας, και πόλος έλξης των μουσικόφιλων στην πόλη μας.

Ο σύλλογος μας πιστεύει ότι η δημιουργία σημαντικών θεσμών και δράσεων στην πόλη μας θα βοηθήσει στην ανάπτυξη καθώς θα προσελκύει ανάλογα με το περιεχόμενο τους διαφορετικό κοινό, θα προσφέρει διασκέδαση σε τουρίστες και ντόπιους, θα επιμηκύνει την τουριστική περίοδο και θα ζωντανέψει τους χειμερινούς μήνες τον τόπο μας. Καλούμε όλους σας να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια ηθικά, οικονομικά, εθελοντικά, αλλά και με ιδέες που μπορούν να γίνουν θεσμοί.

Μαζί μπορούμε περισσότερα!

Εκ του Δ.Σ

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο