Αλέξανδρος Μινέτος: Ουδεμία σχέση έχω με το ψηφοδέλτιο “Νέο Επιμελητήριο”.. Aπάντηση Συνδυασμού

Με μεγάλη έκπληξη  και  -δεν το κρύβω-οργή, πληροφορήθηκα πριν λίγες ημέρες από τα τοπικά ΜΜΕ, ότι το όνομά μου φέρεται ως υποψήφιο  για τις επερχόμενες  εκλογές του Επιμελητηρίου με το ψηφοδέλτιο «Νέο Επιμελητήριο» του επικεφαλής Σπύρου Γασπαρινάτου.

Και είναι μεγάλη η έκπληξή μου και η δυσαρέσκειά μου, γιατί ποτέ μέχρι και σήμερα δεν έδωσα την συγκατάθεσή μου για την εμπλοκή μου με την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, ουδέποτε επίσης ερωτήθηκα για την αναγραφή του ονόματός μου στο φερόμενο ως ψηφοδέλτιο του «Νέου Επιμελητηρίου» που έχει δοθεί στην δημοσιότητα.

Είναι επίσης άξιο απορίας, με ποιο τρόπο «καταρτίστηκε»  ένα …υποψήφιο ψηφοδέλτιο με την δική μου συμμετοχή ερήμην μου και εν αγνοία μου, για ποιο λόγο το όνομά μου χρησιμοποιείται χωρίς να το θέλω για εκλογικές σκοπιμότητες που δεν μπορώ να αντιληφθώ ούτε και με αφορούν προσωπικά.  Άλλωστε, η βούληση μου εκφράζεται μόνο από εμένα και από κανέναν άλλον, ούτε φυσικά εκχωρώ το δικαίωμα αυτό σε οποιονδήποτε και για κανέναν λόγο.  Λυπάμαι τέλος, που ένας επικεφαλής ψηφοδελτίου που ευαγγελίζεται το «Νέο» και το καινούργιο στο Επιμελητήριο μας, χωρίς ποτέ να με ρωτήσει ή να με ενημερώσει, ενέπλεξε το όνομα μου σε έναν καθαρά δικό του συνδυασμό.

Αργοστόλι, 12-10-2017

Αλέξανδρος (Αλέκος) Μινέτος του Γερασίμου

Και η απάντηση απο τον επικεφαλής του συνδυασμού:

Ο κ. Αλέκος Μινέτος κατόπιν της σημερινής ανακοίνωσής του προφανώς και δεν συμμετέχει στον συνδυασμό μας, Νέο Επιμελητήριο, και η ανακοίνωση του ονόματος του οφείλεται σε παρερμηνεία.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο