Δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η σύμβαση μεταξύ Δήμου και ιδιώτη απο την Κρήτη με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την αγορά εξοπλισμού αξίας 20.441,40 ευρώ για την παραλία του Πλατύ Γιαλού. Τον εξοπλισμό θα παραλάβει ο Δήμος στις 22 Δεκεμβρίου 2017 και φυσικά θα τον βάλει σε αποθήκη.  

Πάντως έχουμε να κάνουμε με μια σύμβαση που κατέγραψε ρεκόρ ταχύτητας!

Στις 2 Νοεμβρίου έγινε η πρόσκληση ενδιαφέροντος απο το Δήμο, στις 7 Νοεμβρίου η απευθείας ανάθεση στην εταιρία και την ίδια μέρα (7 Νοεμβρίου) “πέταξε” κυριολεκτικά απο την Κρήτη στην Κεφαλονιά ο αντιπρόσωπος και υπέγραψε τη σύμβαση!! Υποκλινόμεθα!!

==

Αρχική δημοσίευση10/11/2017

Σε απευθείας ανάθεση σε εταιρία Ρεθύμνου Κρήτης,  προχώρησε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης για την αγορά εξοπλισμού παραλιών: ομπρέλες, ξαπλώστρες , τραπεζάκια κόστους 20.441,40 ευρω..   Στην εν λόγω απόφαση αναφέρεται ότι η απευθείας ανάθεση έγινε μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος του Δήμου. Στο site πάντως του Δήμου που αναρτώνται οι διαγωνισμοί / διακηρύξεις κλπ δεν υπήρξε και δεν υπάρχει πρόσκληση ενδιαφέροντος .

Πως ενημερώθηκαν οι τοπικοί αντιπρόσωποι αυτών των ειδών ή και στην υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να έχουμε καλύτερες τιμές; Ισως δια αλληλογραφίας. Με αυτα τα χρήματα υπολογίζεται να αγοράστηκαν περίπου 100 “σετ” : ομπρέλα, τραπεζάκι, ξαπλώστρα. Οταν δημοσιευτεί η σύμβαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα αναφέρεται και ο αριθμός των σετς.

Πάντως οι διαδικασίες ήταν εξπρες!! Στις 2 Νοεμβρίου έγινε η πρόσκληση ενδιαφέροντος απο το Δήμο και στις 7 Νοεμβρίου η ανάθεση στην εταιρία. Και μετά σου λένε ότι το δημόσιο καθυστερεί στις προμήθειές του!

Περιμένουμε να δούμε τις ολοκαίνουργιες ομπρέλες και ξαπλώστρες  την… Πρωτοχρονιά αφού  σύμφωνα με τους όρους της ανάθεσης θα τις παραλάβει ο Δήμος.  Το καλοκαιράκι θα τις απολαύσει ο κόσμος στον Πλατύ Γιαλό (αν ανοίξει εφέτο) και στον Μύρτο.

Ο  Παρατηρηρής

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο