Αρκετές βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν τα ξημερώματα στο νησί μας ενώ σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία μέχρι και το πρωί της Τετάρτης τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και μάλιστα κατά διαστήματα θα είναι και έντονα.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα οι βροχές και οι καταιγίδες να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο δημιουργίας υδροστρόβιλων.

Στον παρακάτω χάρτη αποτυπώνονται κατά προσέγγιση οι περιοχές που θα έχουν τα περισσότερα φαινόμενα έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/11

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετά βροχερή θα κυλήσει η εβδομάδα στο νησί μας.

Πιο αναλυτικά ένα καλά οργανωμένο χαμηλό σύστημα στην περιοχή της Ιταλίας θα παραμείνει για αρκετές ημέρες με συνέπεια έως και την Πέμπτη να μας επηρεάζει με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Συνολικά αναμένουμε ικανοποιητικά ύψη βροχής με τα περισσότερα φαινόμενα την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ από πλευράς ανέμων αυτοί θα ενισχυθούν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα αγγίξουν τα 6-8 μποφόρ.

H μέγιστη θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες θα είναι γύρω στους 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του καιρού….

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο