Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς σε όλο το επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας της προκειμένου να παραμείνει ανοικτό παρά τη δυνατή βροχή στα επίμαχα σημεία με τα ρέματα. Και πραγματικά σε κανένα σημείο δεν διακόπηκε η συγκοινωνία.

Από χθες το βράδυ κινητοποιήθηκαν οι εργολάβοι στα εξής σημεία: Πάστρα, Πλατιές, Σιμωτάτα, Βλαχάτα, Καρούζα στη Ν. Κεφαλονιά. Καραβόμυλος, Δρακοπουλάτα, Μακρυώτικα στη Β. Κεφαλονιά. Σε όλο το επαρχιακό δίκτυο Αργοστόλι – Θηνιά – Αγκώνα.

Ο Δ/ντης της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βαγγέλης Ανδρεάτος παρακαλεί τους οδηγούς σε χαμηλές ταχύτητες σε αυτά τα σημεία και η διέλευσή τους να γίνεται μόνο με τη βοήθεια των ανθρώπων των συνεργείων που βρίσκονται εκεί ακριβώς για αυτό το λόγο.

SHARE

2 Σχόλια

  1. Διαβάζοντας αυτό το ρεπορτάζ μου δημιουργήθηκε η εξής απορία
    Η Παλλική με τους ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ εδώ και περίπου 4 χρόνια τώρα με πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και όλων των αρμοδίων (γιατί αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον δεν είχαμε το οδικό δίκτυο σε αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) δεν αναφέρεται πουθενά.
    Αλήθεια ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΗΣΙ ΑΝΗΚΕΙ ??????
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ !!!!!!

  2. Συμφωνώ μαζί σας αν και Αργοστολιωτισα αγαπώ το Ληξούρι και λυπάμαι και θυμωνω με όσα δεν βλέπω να γίνονται!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο