ΒΟΜΒΑ ΤΣΕΛΕΝΤΗ: Μπορεί να προβλεφθεί ο σεισμός ημέρες πριν!!

Ο ένας τρόπος για πρόβλεψησεισμών έρχεται… από το εξωτερικό, αλλά από την ομάδα ΒΑΝ του Έλληνα καθηγητή Βαρότσου, που κατάφερε να εντοπίσει ενδείξεις της μεγάλης δόνησης που έπληξε το Μεξικό. Ο Σεισμός ωστόσο είναι ένα φαινόμενο που και εντός των συνόρων είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να προβλεφθεί με βάση τις παρατηρήσεις στην έκκληση Ραδόνιου.

Σεισμός πρόβλεψη

Τι είναι το ραδόνιο

Το Ραδόνιο είναι ένα ευγενές αέριο, ένα ραδιενεργό χημικό στοιχείο, άχρωμο και άγευστο, το οποίο προέρχεται από τη φυσική διάσπαση του Ραδίου που υπάρχει στο έδαφος και τα πετρώματα της γης.

Η αποκάλυψη για την πρόβλεψη σεισμών στην Ελλάδα

Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ, αυτή τη στιγμή το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναπτύσσει ένα δίκτυο με ραδόνια.

Όπως είπε ο καθηγητής έχει αποδειχθεί ότι το ραδόνιο πριν από μεγάλους σεισμούς δίνει κάποια σημάδια.

Υπάρχουν λοιπόν οι ενδείξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόβλεψη και αυτό καθώς όπως είπε ο Άκης Τσελέντης έχουν ήδη τοποθετηθεί πέντε τέτοιοι σταθμοί, είναι όπως είπε ειδικές συσκευές από τη Ρωσία και ως τώρα υπήρξαν πολύ καλές επιτυχίες.

Ο καθηγητής δεν ανακοίνωσε ποιες ήταν οι επιτυχίες που υπήρξαν σε επίπεδο πρόβλεψης ωστόσο αποκάλυψε ότι οι ενδείξεις από το Ραδόνιο έρχονται μέρες πριν την εκδήλωση του σεισμού.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο