Το 2017 ήταν μια σημαντική χρονιά για την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης αφού 3.031 (σπάζοντας το φράγμα των 3.000) O.W.S. κολυμβητές άνδρες και γυναίκες από 7 ως 81 ετών, με ή χωρίς στολή, όργωσαν τις Ελληνικές λίμνες και θάλασσες σε 58 αγώνες.

Τώρα ήρθε η ώρα της επιβράβευσης των πρωτευσάντων στα -ανά πενταετία- AGE GROUPS, βάση του διεθνώς αναγνωρισμένου τρόπου βαθμολόγησης που εφαρμόζει και παρουσιάζει ο κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, εμπνευστής του Grand Prix Open Water Swimmingκαι πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΛΕΑΝΔΡΟΣ»:

«Είμαστε ήδη 3.000 χαρούμενοι μη επαγγελματίες μαραθώνιοι κολυμβητές. Ολοκληρώθηκε η 4η επιτυχημένη χρόνια του θεσμού του GRANDPRIX σειράς αγώνων Open Water Swimming. Φέτος, με την γενναιοδωρία του αθλοθέτη XTERRA Greece,είναι η είναι πρώτη φορά που βραβεύουμε τους 168 νικητές των ανά 5ετία age groups, από κάτω των 15 ετών έως 80+. Είναι γιορτή για τις απίστευτες χαρές που μας δίνει απλόχερα ο υγιής ανταγωνισμός του κολυμπιού, σε 58 αγώνες σε λίμνες και θάλασσες. Αυξανόμαστε εκθετικά.»
Είμαστε πολύ περήφανοι που ανάμεσα στους βραβευμένους κολυμβητές είναι και η δική μας κολυμβήτρια Διονυσία Βαλλιανάτου. (Διάβασε εδω περισσότερα για τη Διονυσία Βαλλιανάτου κλκ)

Το kefaloniapress επικοινώνησε με τη Διονυσία για να την συγχαρεί, μας είπε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτές τις εμπειρίες « Θυμάμαι , συνέχισε, όταν έκανα προπόνηση στη θάλασσα στην Κεφαλονιά για να κάνω αγώνες σε πισίνες και τώρα κάνω προπόνηση στη πισίνα για να κάνω αγώνες στις  θάλασσες..»

Θερμά συγχαρητήρια Διονυσία! Κάνεις την Κεφαλονιά περήφανη!

Το 2018 να σου φέρει πολλές νέες επιτυχίες !

Οι φωτο ειναι απο τη τελετή βράβευσης:

 

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο