Βρε! Τι πάθαμε εφέτος με τη  παρέλαση της 21ης Μάη?? Χάσαμε τον Υπουργό γιατί ξαφνικά θυμήθηκε ότι έπρεπε να είναι αλλού (δες εδω).. Τώρα θα χάσουμε και το Δήμαρχο και σύμπαντο το δημοτικό συμβούλιο??

Η «απειλή»  ότι ο δήμος δεν θα συμμετάσχει στη παρέλαση λέγεται ότι γίνεται

Όχι λόγω διαμαρτυρίας για τα μεγάλα προβλήματα του νησιού,

όχι γιατί η Υγεία και τα νοσοκομεία μας καταρρέουν

αλλά επειδή δεν θα γίνει η παρέλαση στη Πλατεία!!

Αλήθεια? ψέματα? θα σας γελάσω..

οτι λέγεται , λέγεται.. πάντως..

Πως προέκυψε η κρίση;

Για τις παρελάσεις είναι υπευθυνη η αντιπεριφέρεια (λέγε με Δρακουλόγκωνα) ο οποίος αποφάσισε να γίνει η παρέλαση στη παραλιακή γιατί όλοι ήταν ευχαριστημένοι όταν ειχε γίνει εκεί.. Και ακούγεται ότι ο Μέγαρο μουσκλωσε με την απόφαση γιατί θέλει Πλατεία.

Η απόφαση Δρακουλόγκωνα δεν ανακαλείται , και αφού η παρέλαση δεν θα γίνει Πλατεία ακούγεται ότι κανένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου δεν θα συμμετέχει!

Ορε! Δε πα να μην έρτει Υπουργός, δε πα να μην έρτει ο δήμαρχος ,εμένα με βασανίζει ένα μεγάλο ερώτημα.. εξέδρα θα στήσει ο Ματιάτος να την αράξω από κάτω μη με φάει ο ήλιος?

Αυτό είναι το δικό μου ερώτημα.. και είναι και το πιο σοβαρό!

Αν δεν βάλετε εξέδρα ούτε και εγω πάω παρέλαση!   Δεν θα πάθω εγω το φαστίδιο γιατί μούσκλωσε ο δήμαρχος… ‘νταξει??

                   Ο Φαστίδιος

SHARE

Σχόλιο

  1. Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ. ΠΛΑΤΕΙΑ Η’ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΕΙΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΝΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ.
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ,ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΙΟΥΝΤΕ ΕΙΝΕ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΙΓΟΣ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο