Κινητοποίηση φορέων σήμερα, για τους δυο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στο Αργοστόλι

Δυο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργήθηκαν σήμερα στο Αργοστόλι, σε δυο διαφορετικά συμβολαιογραφία. Ο ένας αφορούσε οικογένεια από τη Σάμη για στεγαστικό δάνειο 80.000 ευρώ και ο άλλος αφορούσε συνταξιούχο γυναίκα από άλλη περιοχή της Ελλάδας για δάνειο 90.000 ευρώ.

Αυτές οι οικογένειες κατά την Κυβέρνηση και τις Τράπεζες , έχουν αλλά δεν δίνουν και για αυτό τιμωρούνται.

Η κινητοποίηση σήμερα είχε οργανωθεί από κοινωνικούς φορείς του νησιού μας όπως το Εργατικό Κέντρο, η ΕΛΜΕ-ΚΙ κλπ και συμμετείχαν πολίτες, εργαζόμενοι , επαγγελματίες και συνταξιούχοι. Συμμετείχε και η Αστυνομία με αρκετούς Αστυνομικούς και στο ένα και στο άλλο συμβολαιογραφείο.

Στις κινητοποιήσεις έδωσε το παρόν και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, δηλώνοντας την υποστήριξή του στην οικογένεια από τη Σάμη αλλά και υπερασπιζόμενος την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ταχθεί κατά των πλειστηριασμών περιουσιακών στοιχείων των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων.

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του αντιμέτωπο με τις τράπεζες , την Κυβέρνηση και την Αστυνομία», δήλωσε ο Μάκης Δημητράτος, δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του Ριζοσπαστικου κινήματος.

Ακούστε στα videos τις δηλώσεις των εκπροσώπων των φορέων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο