Συνεχίζεται η απαράδεκτη εικόνα στα καλαθάκια της παραλιακής Αργοστολίου

Στις 4 Ιουνίου 2018 ο πρόεδρος το Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς δια της μονίμου μεθόδου των απευθείας αναθέσεων , αποφασίζει να δώσει την καθαριότητα στο Λιμάνι Αργοστολίου (από ΤΕΙ έως Μαϊστράτο συμπ. Και του πόντε)  και  στο λιμάνι Πεσσάδας σε συγκεκριμένη εταιρία πολλαπλών ειδικοτήτων. Αριθμός πρωτοκόλλου 1593.

Καπάκι, στα επόμενα λεπτά με αριθμό πρωτοκόλλου 1593 ο εργολάβος ήταν έτοιμος , τα συμβόλαια έτοιμα, τέτοια ταχύτητα, υπόγραψαν και τη σύμβαση ύψους 15.900 ευρώ διάρκειας ενός έτους (από 4 Ιουνίου 2018 έως 4 Ιουνίου 2019).

Δυστυχώς αυτό το πανελλήνιο ρεκόρ του κ. προέδρου δεν έχει αντίκρισμα  και στο αποτέλεσμα.  Είναι απαράδεκτη η εικόνα στη περιοχή λιμένος Αργοστολίου από Λιμεναρχείο έως ΑΛΦΑ BANK με τα καλαθάκια . Την ώρα που ο κόσμος βγαίνει τη βόλτα του, τα σκάφη έχουν δέσει να απολαύσουν το Αργοστόλι, τα καλαθάκια να είναι ξέχειλα στα σκουπίδια , στα πλαστικά μπουκάλια και σε πολλά από αυτά είναι ακόμα και στο πεζοδρόμιο.

Αυτά είναι τα καθήκοντα του εργολάβου για το λιμάνι Αργοστολίου

Και αυτή η εικόνα της παραλιακής τα βράδια..

οι φωτογραφίες είναι προηγούμενων ημερών αλλά έτσι ήταν (και χειρότερα) και χθες το βράδυ.  Δεν είναι εικόνα σκουπιδιών λίγων ωρών, είναι εικόνα σκουπιδιών πολλών ωρών.. Ας αναπροσαρμοστεί το πρόγραμμα συλλογής τους απο τον εργολάβο. Προβλέπεται απο τη σύμβαση.

Πάντως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Τι λέτε και εσείς κ. Λυκούδη, αντιδήμαρχε και Αργοστολίου??

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο