Τα κρυστάλλινα γοβάκια δεν υπάρχουν μόνο στα παραμύθια

Τα κρυστάλλινα γοβάκια δεν περιορίζονται πλέον στα παραμύθια και στον φανταστικό χώρο. Για την γιορτή των 25 χρόνων δημιουργίας του, ο σχεδιαστής υποδημάτων Ντιέγκο Ντολτσίνι, συνεργάστηκε με τον γαλλικό οίκο Baccarat  σε μια περιορισμένη έκδοση παπουτσιών με 15 υποδήματα σχεδιασμένα με άνετη φόρμα – ένα «πρώτο στην ιστορία της υποδηματοποιίας», σύμφωνα με τον σχεδιαστή υποδημάτων.

Γράφει ο Λευτέρης Τρίγκας

Η συλλογή με το όνομα, Crystal Couture (Κρυστάλλινη Μόδα),  προσφέρει 4 χρώματα. Ρουμπίνι, κεχριμπάρι, αμέθυστο και μαύρο, τα χαρακτηριστικά χρώματα της εταιρείας Baccarat.

Ο Ντολτσίνι  ονόμασε ένα σανδάλι  από ρουμπίνι σατέν, με κρύσταλλο σε σχήμα κορσάζ, το οποίο αντανακλά το πολυέλαιο Zenith του Μπακαρά μετά τον Γάλλο τραγουδιστή Lou Doillon, αφιερώνοντας τη συλλογή στις «εικονικές γαλλικές γυναίκες του σήμερα και του μέλλοντος» . Οι Ντενέβ και η Μπαρντό είναι λίγες από αυτές.

H Ντανίελα Ρικάρντι, διευθύνων σύμβουλος της πασίγνωστης εταιρίας με τα κρυστάλλινα είδη, δηλώνει ενθουσιασμένη για την συνεργασία και πως στο πρόσωπο του σχεδιαστή βρήκε το κατάλληλο πρόσωπο για αυτήν την μικρή κολεξιόν.

Η εταιρεία Baccarat  θα παρουσιάσει μια αναδρομική υποδημάτων του Ντολτσίνι  στη «Salle de Bal» στα κεντρικά γραφεία του οίκου στην  Place des États-Unis κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας  στο Παρίσι, με ένα κοκτέιλ πάρτι προγραμματισμένο για την 1η Ιουλίου.

SOURCEhttp://www.in.gr/
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο