Ξέρετε γιατί δεν προχωράει το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Ληξουριού??

Πολύπαθο το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Ληξουριού. Επάξια διεκδικεί τον τίτλο της ταυτότητας ανικανότητας της δημοτικής αρχής.  

Την ώρα που :

το νερό του Ληξουριού «δεν πίνεται ούτε από τα ζώα» (επιστολή Παπαδάτου Γ. κατοίκου Ληξουριού  δες εδώ).

το έργο απεντάχτηκε από το ΕΣΠΑ ….δύο φορές, την πρώτη το 2013 λόγω ανεπάρκειας της δημοτικής αρχής να φτιάξει σωστά το φάκελο (δεν προσκόμισε την απαραίτητη – αν είναι δυνατόν…. «αδειοδότηση για πόσιμο νερό» !) και την δεύτερη το 2014 από τον ανεκδιήγητο πρώην γαλάζιο Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου που λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει …. απένταξε το έργο δίχως εξηγήσεις και …. καμία αντίδραση από τη δημοτική αρχή του «αδελφού» Αλέξανδρου.

Το  έργο εντάχθηκε και πάλι στις 7/8/2017 από το Θόδωρο Γαλιατσάτο (ό,τι μπορούν κάνουν….για να σε εκθέτουν Θόδωρε και νάχεις και τον Μπάκη να σε «κράζει» ότι δεν βοηθάς …. δες εδώ),  αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το δημοπρατήσουν.

Την ώρα λοιπόν που συμβαίνουν όλα αυτά τα ανήκουστα που λες….και τα κάνουν επίτηδες να μη πιει νερό το Ληξουράκι:

Σκάει μύτη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 13/8/2018 η…η ορθή επανάληψη μιας τυπικής απόφασης της ΔΕΥΑ (περί αποδοχής πίστωσης & ορισμός υπολόγου για το έργο) η οποία ενώ πάρθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018 , δημοσιεύτηκε  στις 14 Μαρτίου 2018 με ΑΔΑ: 7Μ7ΛΟΡΓΟ-ΗΣΩ. Εξι μήνες μετά!!

ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

β) Υπόλογος για το εν λόγω έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ληξουρίου στην Κεφαλονιά» με κωδικό ΟΠΣ 5004326 θα είναι η ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς ως Κύριος του Έργου.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

β) Υπόλογος για το εν λόγω έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ληξουρίου στην Κεφαλονιά» με κωδικό ΟΠΣ 5004326 θα είναι η ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς ως Κύριος του Έργου με ΑΦΜ 999414135 ΔΟΥ Αργοστολίου

Ο  λόγος της ορθής επανάληψης της απόφασης είναι ….για γέλια και για κλάματα ! Ξεχάσανε να γράψουνε το ΑΦΜ της ΔΕΥΑ η οποία και ορίστηκε με την ίδια απόφαση υπόλογος για το έργο άρα και αρμόδια να εισπράττει τα λεφτά !

Λόγω ανικανότητας και αβλεψίας , το εν λόγω έργο πήγε εξι μήνες πίσω!!  Οι Ληξουριώτες εν τω μεταξύ θα συνεχίσουν να έχουν νερό που «δεν πίνεται ούτε από τα ζώα».

Αντε να δούμε τώρα    πότε θα καταφέρουν να το δημοπρατήσουν ,  να βγάλουν εργολάβο, να το τελειώσουν και να το παραδώσουν… Ο χρόνος μετράει από ΤΩΡΑ!

Ο Ποπολάρος

(Η φωτο ειναι αρχείου)

SHARE

3 Σχόλια

  1. μια απορια..επειδη ημουν στις δημοτικες περιφερειακες εκλογες που ειχαν γινει στο νησι τις τελευταιες. ο δημαρχος και ο αντιδημαρχος βγηκαν με ψηφους απο τη παλικη στον δευτερο γυρο και για το ευχαριστω στους ληξουριωτες και σε ολα τα χωρια της παλικης τι κανει??? να το ευχαριστω. ελπιζω οι χωριανοι μου να μην ξανακανουν το ιδιο λαθος και να μην ξεχασουν παλι…λωτοφαγοι ηταν μια φορα ,πιστευω σε αυτες τις εκλογες να μην γινει το ιδιο λαθος!!!!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο