Οριστικοποιήθηκε ,σύμφωνα με πληροφορίες, το τοπικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Οι τρεις που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον νομό μας είναι ο  Χαράλαμπος (Μπάκης) Λυκούδης, ο Παύλος Παπαδάτος και ο Γιώργος Κοκκόλης.

Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών ότι είναι ετεροδημότες, μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, καθώς και ότι δεν συντάχθηκαν με την υποψηφιότητα του Κυριακου Μητσοτακη απο την αρχή.

Αντίθετα εκτός ψηφοδελτίου φαίνεται να μένουν δυο στελέχη της Ν.Δ. που είναι μόνιμοι κάτοικοι Κεφαλονιας και συντάχθηκαν από την πρώτη στιγμή με την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βαγγέλης Λουκέρης

Βαγγέλης Κεκάτος

Ο Βαγγέλης Λουκέρης φοροτεχνικός, επί 12 χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ και τ. Αντιδήμαρχος Παλλικης και ο Βαγγέλης  Κεκάτος, φυσικοθεραπευτής, αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς , έμειναν εκτός ψηφοδελτίου.

Εκτός ψηφοδελτίου μένουν και ο τ. Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κεφαλονιάς Παναγής Καππάτος και ο τ. Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, δικηγόρος Πάνος Κανελλόπουλος.

Παναγιωτης Κανελλόπουλος

Παναγής Καππάτος

 Ο δυο φορές αποτυχών πολιτευτής  Μπακης Λυκούδης, και ο μια φορά αποτυχών Παύλος Παπαδάτος  προτιμήθηκαν για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και όχι οι νέοι και άφθαρτοι. Και πρόκειται για μια εκλογική αναμέτρηση για τις ανάγκες της οποίας ο Κυριάκος  άλλαξε ακόμη και το σήμα της Νέας Δημοκρατίας!!!

Το επόμενο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες θα αρχίσουν να “τρέχουν” και οι πρώτες δημοσκοπήσεις όποτε οι τρεις υποψήφιοι θα ριχθούν με τα μούτρα στον προεκλογικό αγώνα.

Το Μέγαρο θα ρίξει όλες τις δυνάμεις στην εκλογή του  Μπάκη Λυκούδη , αδελφού του αντιδήμαρχου Διονύση Λυκούδη, και αυτό είναι κάτι που οι πάντες γνωρίζουν στο νησί.

Ο Παύλος Παπαδάτος θα ποντάρει στο αντί -Παρισικό μπλοκ, ενώ ,σε αυτήν την αντιπαράθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έτερος υποψήφιος Γιώργος Κοκκόλης θα «εξαφανιστεί»  στον ανταγωνισμό. .

Εκτός και αν στο τέλος,  υποτιμώντας η ηγεσία της Ν. Δ. την νοημοσύνη των Κεφαλληνων και Ιθακησίων , εξαφανιστεί δημοκοπικά και η ίδια.

Τότε όμως θα είναι πολύ αργά για πισωγυρίσματα. ‘Ιδωμεν  !!

Ο Παρατηρητής

Σχόλια

Ανακοίνωση Παύλου Παπαδάτου για την αποκατάσταση της αλήθειας.

 Αγαπητό Kefaloniapress

Σας παρακαλώ να αναρτήσετε την παρούσα ανακοίνωση-διαμαρτυρία μου ώστε να αποκατασταθεί μία ανακρίβεια σε άρθρο που αναρτήθηκε στο site σας και το υπογράφει ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»

Το εν λόγω άρθρο που δημοσιεύσατε,εντελώς ανακριβέστατα –ίσως από άγνοια- πληροφορεί το αναγνωστικό σας κοινό ότι εγώ στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ δεν στήριξα την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόεδρο της ΝΔ, τη στιγμή που όσοι ασχολούνται έστω και ελάχιστα με τα πολιτικά  δρώμενα του τόπου μας γνωρίζουν τον αγώνα που έδωσα για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρεία της ΝΔ.

Σας παραθέτω το μέρος του άρθρου μου που δημοσίευσε η έγκριτη HuffingtonPost με το οποίο στήριζα την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«…Πάμε τώρα στον κύριο Μητσοτάκη. Ας ξεχάσουμε για λίγο το επώνυμό του και ας τον αξιολογήσουμε απλώς ως έναν πολιτικό, υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ και εν δυνάμει πρωθυπουργό και ας αναρωτηθούμε: Έχει καθαρό πολιτικό λόγο και καθαρές πολιτικές θέσεις;Έχει πολιτικές ικανότητες; Είναι πιστός στην παράταξη που τον ανέδειξε; Είναι ικανός να κάνει ρήξεις με το τετριμμένο πολιτικό παρελθόν της παράταξης και να της δώσει κυβερνητική προοπτική; Ο λόγος του έχει το πρέπον ύφος ενός μελλοντικού πρωθυπουργού; Πείθει ο λόγος του ότι έχει όραμα για την παράταξη και τη χώρα που μπορεί να το πραγματοποιήσει; Αν ναι, ψηφίστε τον! Αν το επώνυμο του σάς είναι πρόβλημα, επειδή αυτό δεν αλλάζει σκεφτείτε μήπως εσείς πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης!»

Θα έπρεπε επίσης να γνωρίζετε ότι όταν ο  κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο στήριξα την υποψηφιότητα στον υπέρτατο βαθμό αλλά ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην διαφημιστική καμπάνια της υποψηφιότητας του είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα τι είπαν εξέχοντες Έλληνες για αυτόν. Μεταξύ αυτών μου έκανε την τιμή και συμπεριέλαβε και την δική μου δήλωση η οποία είχε ως εξής:

«Πείθει ο λόγος του ότι έχει όραμα για την παράταξη και τη χώρα που μπορεί να το πραγματο-ποιήσει; Αν ναι, ψηφίστε τον! Αν το επώνυμο του σάς είναι πρόβλημα, επειδή αυτό δεν αλλάζει σκεφτείτε μήπως εσείς πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης!»

Επικοινωνιολόγος

Παύλος Παπαδάτος

Θα ήθελα επίσης να γνωρίζετε ότι έχω σταματήσει κάθε επαγγελματική μου δραστηριότητα στην Αθήνα και πρακτικά μένω στον Άγιο Κωνσταντίνο,  ουδέποτε μετέφερα τα πολιτικά μου δικαιώματα εκτός Κεφαλονιάς και ως εκ τούτου από πολιτικής τουλάχιστον σκοπιάς δεν είμαι ετεροδημότης

Σημείωση

Προσωπικά δεν γνωρίζω αν είμαι υποψήφιος  ή και ποιοι άλλοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές της  ΝΔ στην Κεφαλονιά και Ιθάκη. Ας περιμένετε λοιπόν να  ανακοινώσει επισήμως η ΝΔ τους υποψήφιους  βουλευτές της και τότε αν μου έχει κάνει την τιμή να είμαι υποψήφιος ασκήστε μου ό,τι κριτική θέλετε.

======================================================

  • Ο κ. Γιώργος Κοκκόλης επικοινώνησε με το Kefaloniapress δηλώνοντας ότι απο την αρχή των εσωκομματικών διαδικασιών ειχε στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο του κόμματος.

 

SHARE

Σχόλιο

  1. […] Πρόσφατα το Kefaloniapress φιλοξένησε άρθρο με την υπογραφή  «Ο Παρατηρητής»  που αφορούσε τη σύνθεση του ψηφοδελτίου των βουλευτικών εκλογών της Ν.Δ. για τον νομό μας. (διάβασε εδώ) […]

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο