Η μη τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ δημιούργησε προβλήματα τη νύχτα

Αρκετά προβλήματα σημειώθηκαν απόψε τη νύχτα και τις πρωινές ώρες λόγω του παγετού σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεφαλονιάς.

Όπως ενημέρωσε ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βαγγέλης Ανδρεάτος, οι δρόμοι είναι καθαροί από το χιόνι , Αστυνομία και μηχανήματα είναι στα επικίνδυνα σημεία όμως και οι οδηγοί οφείλουν να τηρούν τον ΚΟΚ σε περίπτωση χιονιού και παγετού.  Εξάλλου εχει βγει ειδική ανακοίνωση από την Τροχαία.  Δεν νοείται μέσο μαζικής μεταφοράς επιβατών να μην έχει αλυσίδες και να αναγκάζεται να διακόψει το δρομολόγιό του μέχρι να ρίξει αλάτι η Περιφερεια! Ούτε είναι ασφαλές να οδηγούμε τα χαράματα προς τον Αγιο χωρίς αλυσίδες στο ΙΧ μας ή να θέλουμε να πάμε να φωτογραφίσουμε τον χιονισμένο Αίνο με μη ασφαλές όχημα.

Υπεραστικό Λεωφορειο του ΚΤΕΛ στη διαδρομη Σάμη – Πόρο , μάλλον χωρίς αλυσίδες. Εχασε το πρωινό καράβι , θα φύγει με των 14.30 μμ

Η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, οι Εθελοντικές Ομάδες δυο μέρες και νύχτες τώρα είναι στο πόδι για να μην κλείσει κανένας δρόμος στην Κεφαλονιά, και το κατάφεραν.

Εσύ όμως φίλε οδηγέ οφείλεις να τηρήσεις στο ακέραιο τους κανόνες ασφαλείας για σένα, την οικογένεια σου και τους επιβάτες σου.   Για τη ζωή σας και τη ζωή των ανθρώπων σας πρόκειται! Αλυσίδες χρειάζονται και καλά συντηρημένα αυτοκίνητα!

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο