Σε ποια λιμάνια της Κεφαλονιάς ανακαινίσθηκαν τουαλέτες έναντι 3.200 ευρωπουλίων??

 Τέσσαρες μέρες μπρι τα Χριστούγεννα  καταγράψαμε ένα ακόμα έργο του Λιμενικού Ταμείου στα πολλά ορατά και αόρατα που έχει στο ενεργητικό του.

Με απευθείας ανάθεση σε κατάστημα του Ληξουρίου, με την υπογραφή του προέδρου του, Αλέξη Μοσχονά , το Λιμενικό Ταμείο αγόρασε τα πάρα κάτω είδη έναντι 3.200 ευρωπουλίων.

   1 σιφόνι, 1 μπαταρία νιπτήρα, 1 σχάρα, 1 κρίκο (υποθέτουμε για να κρεμάει πετσέτα), 1 χαρτοθήκη (ίσως για το χαρτί υγείας)     1 φρεάτιο,  15 κιλά στόκο , 12 αφρούς  διόγκωσης, 45 λίτρα λευκό ΙSOFLEX, 25 τεμ ρητίνες των 25 κιλών εκάστη,  17 τεμ durofix των 25 κιλών έκαστο,  35 σάκκους σοβά επισκ ταχυπηξ. των 25 κιλών ο καθένας, 50 τεμ σιλικόνη, 2 τεμ  VIVECRYL BASHS 9,7 λίτρων έκαστο,  3 τεμ ΝΕΟΠΑΛ SUPER  των 10 λίτρων το καθένα  και 40 καρόβιδες,

 Από ότι φαίνεται θα επισκευάστηκαν  δημόσιες τουαλέτες σε ένα ή περισσότρα από τα λιμάνια της Κεφαλονιάς ή της Ιθάκης

 Η ανακαίνιση έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων , δυστυχώς όμως παρά τα τηλεφωνήματα δεν καταφέραμε να πληροφορηθούμε σε ποιο λιμάνι / σε ποια λιμάνια ανακαινίστηκαν οι τουαλες.. Όπου και να ρωτήσαμε δεν είδαν ούτε μαστόρους , ούτε υλικά να μεταφέρονται ούτε εργασίες να γίνονται .

Μήπως ο κ. Πρόεδρος μπορεί να μας διαφωτίσει σε ποια τυχερά  λιμάνια επένδυσε τα 3,122  ευρώ σε υλικά τουαλέτας και πότε θα γίνουν οι εργασίες??

Ο Φαστίδιος

                                   Ο Φαστίδιος

Η απόφαση για την αγορά των υλικών

Η σύμβαση με τον προμηθευτη

Και το ένταλμα πληρωμής του προμηθευτή

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο