Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία με αρκετή συννεφιά θα κυλήσει η Παρασκευή με πιθανότητα για κάποια φαινόμενα μέσα στο δεύτερο μισό της ημέρας.

Το Σάββατο ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού με στροφή των ανέμων από βορειοανατολικές διευθύνσεις οι οποίοι θα αγγίξουν τα 6-7 μποφόρ ενώ θα έχουμε και πάλι βροχές με βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και μετά.

Την Κυριακή θα επικρατήσει αρκετή συννεφιά με πιθανότητα για κάποια ψιχάλα ή ασθενής βροχή τις απογευματινές/βραδινές ώρες.

Η μέγιστη θερμοκρασία στα παραθαλάσσια τμήματα τις παραπάνω ημέρες θα κυμανθεί από 11-12 βαθμούς Κελσίου ενώ στις ημιορεινές-ορεινές περιοχές πιο χαμηλά.

Στην περιοχή του Αίνου σε υψόμετρο από 1000-1100 μ και επάνω θα εκδηλωθούν κάποιες χιονοπτώσεις.

Όσον αφορά τη συνέχεια και με βάση τα έως τώρα δεδομένα μέσα στη Δευτέρα θα έχουμε και πάλι αρχικά κάποια λίγα ασθενή φαινόμενα ενώ τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα έχουμε επιδείνωση με περισσότερες βροχές και καταιγίδες.

Τέλος από τις πρωινές ώρες της Τρίτης και μετά τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει ενώ  θα έχουμε μια σημαντική ενίσχυση των ανέμων από βορειοδυτικές διευθύνσεις γύρω στα 7-9 μποφόρ.

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο