Γιατί δεν δικαιούνται  δωρεάν εξοπλισμό για τηλεόραση όλα τα χωριά που ανακοινώθηκαν από το Δήμο??

Σύμφωνα με καταγγελίες στα social media τα χωριά της Θηνιάς, πλην ενός, δεν μπορούν να κάνουν χρήση της δωρεάν παροχής εξοπλισμού για τηλεόραση.

Αναλυτικά το θέμα έχει ως εξής

Πριν μερικές ημέρες με δελτίο τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς ενημερώθηκαν οι δημότες ορισμένων περιοχών του νησιού που δεν είχαν τηλεοπτικό σήμα, ότι θα έχουν δωρεάν εξοπλισμό που θα ενισχύσει το σήμα της τηλεόρασής τους . (Διάβασε εδώ)

Ξεκίνησαν οι δημότες να κάνουν αιτήσεις και κάποιοι βρέθηκαν προ άσχημης έκπληξης.  Οι αιτήσεις τους δεν έγιναν αποδεκτές γιατί – σύμωνα πάντα με τις καταγγελίες στα social media – ο Δήμος Κφαλονιάς δεν έκανε έγκαιρα τις ενέργειες που έπρεπε ώστε να δηλωθούν όλα τα χωριά που δεν έχουν σήμα!  Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε  την εκταση του προβλήματος.

Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στο Δήμο Κεφαλονιάς με καταθέσεις εκπρόθεσμων αιτήσεων..  Διαφορετικά ποιος τους ακούει τσου Θηνιάτες και όλους τους άλλους αποκλεισμένους από το τηλεοπτικό σήμα..

√ Αυτή είναι η αίτηση που κατέθεσε ο δήμαρχος . Η σφραγίδα έχει κρυψει την ημερομηνία κατάθεσης. Κάτοικοι ισχυρίζονται ότι η ημερομηνία είναι 5/12/2018 εκπρόθεσμη της προβλεπόμενης απο το Νόμο που ήταν 30/11/2018.  Οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να απαντήσουν στους κατοίκους για το αν ισχύει αυτό ή όχι.

SHARE

2 Σχόλια

  1. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΕΠΡΌΘΕΣΜΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ.
    ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:
    ΠΛΑΓΙΑ ΕΡΙΣΟΥ, ΚΑΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ, ΜΑΚΡΙΩΤΙΚΑ, ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΑΤΑ, ΓΕΩΡΓΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΩΡΑΤΑ ΠΥΛΑΡΟΥ, ΓΡΙΖΑΤΑ ΣΑΜΗΣ, ΚΟΜΗΤΑΤΑ ΕΡΙΣΟΥ, ΚΑΡΥΑ ΕΡΙΣΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΞΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ, ΝΥΦΙ, ΑΓΚΩΝΑΣ, ΘΗΝΙΑ, ΜΗΝΙΑ ΑΓΡΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΤΡΩΙΑΝΑΤΑ, ΑΦΡΑΤΟ, ΛΟΥΡΔΑΤΑ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ, ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ, ΔΡΑΚΑΤΑ ΠΥΛΑΡΟΥ, ΑΘΕΡΑΣ ΠΑΛΙΚΗΣ.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο