Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός για τα νεότερα μέλη της ευρωπαϊκής λίστας του Forbes “30 κάτω των 30” του 2019: κανένα από τα τιμώμενα πρόσωπα δεν είναι πάνω από 23.

Στα μόλις 22 της χρόνια, η Anya Taylor-Joy βρήκε το στοιχείο της ως ηρωίδα τρόμου, πρωταγωνιστώντας στο “The Witch”, το “Morgan” και το Split του M. Night Shyamalan. Και η δράση της συνεχίζεται. Έχει τρεις ταινίες στο στάδιο της προ-παραγωγής και δύο μετά ενώ αυτή τη στιγμή γυρίζει το Playmobil: την ταινία όπου θα πρωταγωνιστήσει ως Marla δίπλα στο έτερο μέλος της ευρωπαϊκής λίστας του 2019 και συνάδελφό της Daniel Radcliffe.

Του Thomas Brewster

H 21χρονη Βρετανίδα τραγουδοποιός της R&B Jorja Smith, έχει κερδίσει απήχηση έχοντας πάρει το χρίσμα από τον Drake. Όταν ακόμη εργαζόταν στα Starbucks του Λονδίνου, η Smith κυκλοφόρησε το single “Blue Lights” στο SoundCloud, το οποίο ο Drake ανέφερε σε μια συνέντευξη και στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί της μέσω Instagram. Πήρε την 19χρονη στην περιοδεία του More Life και συνεργάστηκε μαζί της για το More Life. Πλέον κάνει τα δικά της βήματα: μεταξύ άλλων, άνοιξε τις συναυλίες του Bruno Mars στο πλαίσιο της περιοδείας 24K Magic World Tour και κέρδισε το βραβείο Critics’ Choice στα Brit Awards. Έχει παραπάνω από 5 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Ο Drake φαίνεται να έχει μια προτίμηση στους νέους και Ευρωπαίους. Ο Γαλλο-βρετανός ράπερ Octavian ήταν άστεγος όταν ο Drake ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram με το “Party Here” του 22χρονου. Έκτοτε, ο δίσκος του Black Butter με την Sony τού εξασφάλισε ένα διαμέρισμα. Κέρδισε το βραβείο “Sound of 2019” του 2019 ενώ το πρώτο του άλμπουμ βρίσκεται στα σκαριά.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς στο χώρο της ψυχαγωγίας για να τα καταφέρει και και μάλιστα τόσο νέος. Στα μόλις 15 της έτη η Edel Browne εφηύρε μια θεραπεία για το “πάγωμα της κίνησης”, ένα σύμπτωμα της νόσου του Πάρκινσον στο πλαίσιο ενός project για την εθνική επιστημονική έκθεση της Ιρλανδίας. Κέρδισε το πρώτο βραβείο. Τώρα αφιερώνει την μόλις 21 χρονών ζωή της στην εμπορευματοποίηση αυτού του προϊόντος.

Άλλο ένα μέλος της λίστας “30 κάτω των 30” του Forbes για τον κλάδο “Ευρωπαϊκή Επιστήμη & Υγεία”, ο Arnaud Pourredon ίδρυσε την Meditect για να εντοπίζει και να σταματάει τα ψεύτικα φάρμακα. Όταν θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στη Δυτική Αφρική αργότερα αυτό το μήνα, οι ασθενείς θα αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ως ανταμοιβή για την αφορά αυθεντικών φαρμάκων σε πιστοποιημένα φαρμακεία. Είναι 23 ετών.

Παρότι αυτοί οι νέοι είναι κάτοχοι χρυσού μεταλλείου στον κλάδο τους, η 23χρονη Dona Asher-Smith είναι πραγματική κάτοχος τεσσάρων χρυσών μεταλλείων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου. Κέρδισε ολυμπιακό χάλκινο μετάλλιο στους Αγώνες του 2016 και έχει λάβει χορηγία από την Nike και την Hublot.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα μέλη της λίστας “30 κάτω των 30” για την Ευρώπη.

SOURCEhttp://www.capital.gr/
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο