Τα Χρώματα του Σαλονιού που θα Βλέπετε Παντού το 2019

Το ματ μαύρο είναι το νέο λευκό!!

Είναι ένας από τους πιο πολυχρησιμοποιημένους χώρους του σπιτιού και θέλουμε να είναι όσο πιο λειτουργικό και όμορφο γίνεται. Μιλάμε για το σαλόνι όπου περνάμε σχεδόν όλα τα βράδια μας αλλά και αρκετά από τα απογεύματά μας.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τους ειδικούς να μας πουν ποια είναι τα trends στα χρώματα του σαλονιού για το 2019. Για δείτε παρακάτω…

Το ματ μαύρο είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν Πρόκειται για ένα κλασικό χρώμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αλλά και όμορφες αντιθέσεις σε ένα σαλόνι. Δεν είναι απαραίτητο να το βάλετε μόνο στους τοίχους σας. Μπορείτε να επιλέξετε μαύρους καναπέδες, μαύρα φωτιστικά ή και μαύρα καλύματα για τους ανοιχτόχρωμους καναπέδες σας. Θα ζεστάνει οπτικά ο χώρος σας.

χρώματα

Βάλτε το μαύρο ματ στο σαλόνι σας.

Περισσότερο λευκό Το να κυριαρχεί το λευκό στο σαλόνι σας είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει. Βάλτε το λευκό στις μεγαλύτερες επιφάνειες και συνδυάστε το με όποιο άλλο χρώμα θέλετε μιας και είναι από τα χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα.

χρώματα

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο λευκό.

Καναπέδες με χρώμα Ένας βελούδινος μπλε ή ροζ καναπές στο σαλόνι θα δώσει αμέσως χαρακτήρα στον χώρο. Τολμήστε το και αν κάποια στιγμή τον βαρεθείτε μπορείτε απλά να τον καλύψετε με ένα όμορφο ριχτάρι.

χρώματα

Τολμήστε με έναν καναπέ που έχει χρώμα.

Ταβάνι με ενδιαφέρον Ένα ταβάνι-έκπληξη μπορεί να ανανεώσει ολόκληρο το σαλόνι σας. Βάλτε μια όμορφη και ιδιαίτερη ταπετσαρία στο ταβάνι και αφήστε το να κλέψει τις εντυπώσεις. Κάθε σαλόνι έχει 6 τοίχους αν συμπεριλάβουμε το πάτωμα και το ταβάνι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν όλοι τους την προσοχή στους πέντε και αφήνουν το ταβάνι στην τύχη του. Δώστε του φέτος λίγο παραπάνω προσοχή και δείτε το σαλόνι σας να μεταμορφώνεται.

χρώματα

Κάντε το ταβάνι σας… ενδιαφέρον!

Πέρα, όμως, από τα χρώματα οι διακοσμητές τονίζουν και μερικά ακόμα πράγματα που θα ήθελαν να δουν στα σαλόνια του 2019.

Μεγάλα έργα τέχνης Με ένα επιβλητικό, μεγάλο έργο τέχνης μπορεί να γεμίσει ένας ολόκληρος τοίχος του σαλονιού. Δώστε χρώμα σε έναν λευκό τοίχο προσθέτοντάς του ένα όμορφο έργο τέχνης.

χρώματα

Βάλτε ένα μεγάλο έργο τέχνης στον χώρο.

Δημιουργήστε αίσθηση με το coffee table Σε ό,τι αφορά το coffee table μπορείτε να παίξετε με διάφορα υλικά και να δώσετε λίγο παραπάνω χαρακτήρα στο σαλόνι σας. Φτιάξτε μια σύνθεση από μικρά coffee tables δημιουργώντας ένα μεγάλο ή επιλέξτε ένα coffee table από γυαλί. Ειδικά αν το σαλόνι σας είναι μικρό ένα γυάλινο τραπέζι θα αφήνει το μάτι σας να το διαπερνάει.

χρώματα

Ένα εντυπωσιακό coffee table μπορεί να κάνει τη διαφορά.

SOURCEhttp://spirossoulis.com
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο