Μετά απο πολλα χρόνια θα και “ξεθα” του γηπεδάρχη και τελετάρχη Αγγελου Κωνσταντάκη, ο γήπεδο Αργοστολίου ετοιμάζεται να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων ενώπιον της κάλπης των δημοτικών εκλογών!  Και να επαληθευτεί ο χρησμός του Βαγγέλη Μαζαράκη του 2017:

Βαγγέλης Μαζαράκης

«Μην περιμένετε να δείτε έτοιμο το γήπεδο του Αργοστολίου πριν από τις Δημοτικές Εκλογές του 2019. Είναι φρούδες ελπίδες αυτές που πουλούν στα Σωματεία και τους αθλητές όσοι λένε πως από τον επόμενο Σεπτέμβρη οι ομάδες τους θα έχουν γήπεδο για να αγωνιστούν. Στο Ταμείο Δημόσιων Επενδύσεων δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό και ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν πρόκειται να δώσει περίπου 600 χιλ. ευρώ για να φτιαχτεί το γήπεδο. Η διαίσθησή μου και η υποψία μου είναι πως το γήπεδο του Αργοστολίου δεν θα γίνει άμεσα. Οι Δημοτικές Εκλογές του 2019 είναι μακριά, όπως μακριά είναι και η επισκευή του γηπέδου» !!!

 Η κορδέλα και οι φούσκες των εγκαινίων , δωρο απο το kefaloniapress! Αφεντάδες, στα εγκαίνια μην ξεχάσετε να καλέσετε τα ιστορικά σωματεία του Αργοστολίου που εδώ και χρόνια τα έχετε καταδικάσει σε λουκέτο: τον Παγκεφαλληνιακο, τον Ολυμπιακό, τον Κεφαλληνιακό, τον ΑΟΚΙ, την Αναγέννηση, την ΑΕΚ … Συμπαθάτε αν ξεχάσαμε και κανένα με τόσα που είναι”…

 

 

Αφιέρωμα: Κολαζ απο διάφορες εικόνες τα τελευταια πέντε χρόνια –

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.. Μετά ήρθαν οι σεισμοί, η εγκατάλειψη και τα έργα με ρυθμό χελώνας ΚΟυτάβου!

√  Διαβάστε εδω ολα τα άρθρα του Kefalonia press για το έργο του γηπέδου Αργοστολίου

Αυτή ήταν η εικόνα του έργο τοποθέτησης του χλοοτάπητα στις 14/03/2019

 

 

SHARE

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο