Σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Costa neoRiviera με 2000 περίπου επιβάτες αφίχθη στο λιμάνι το Ρέτζιο Ντι Καλάμπρια όπου αναμένεται να παραμείνει μέχρι και περίπου τις 5 το απόγευμα καθώς στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό του το Αργοστόλι.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ COSTA neoRIVIERA

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΡΕΤΖΙΟ ΝΤΙ ΚΑΛΑΜΠΡΙΑ

Οι τουρίστες στο Ρέτζιο θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν και να απολαύσουν δεκάδες αξιοθέατα:

Piazza Indipendenza, il Monumento a Ibico, il Palazzo Miramare, l’Arena dello Stretto, il Monumento ai Caduti, le Mura Greche, le Terme Romane, Palazzo Zani, la Villa Comunale, la Cattedrale Cittadina, la Chiesa degli Ottimati, il Palazzo del Tribunale, il Castello Aragonese, Piazza Italia, Palazzo San Giorgio, Palazzo Corrado Alvaro, il Palazzo del Governo, il Teatro Comunale, la Pinacoteca Civica, l’Area Sacra Griso Laboccetta ed infine il Museo Archeologico Nazionale della Magna Grecia.

File:Palazzo San Giorgio - Reggio Calabria - Facciata dal lato sinistro.jpg

Για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας τα έχουμε αναφέρει……σκουπίδια…..μπάζα…είναι το αποκορύφωμα της άσχημης κατάστασης που επικρατεί.

Που θα ξεναγηθούν αύριο στο Αργοστόλι…???

Υπάρχει κάτι να επισκεφτούν….???

Ευτυχώς ο Θεός μας έχει προσφέρει και δύο σπήλαια γιατί η Δημοτική αρχή το μόνο που έχει δημιουργήσει μέχρι και σήμερα είναι δελτία τύπου περί μεγάλων “επιτυχιών“….!!!

Ρέντζιο ντι Καλάμπρια ευρωπαϊκή πόλη……….το Αργοστόλι….???

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο