Έρχεται πολύ κρύο… βροχές…αλλά και χιόνια

 

Αρκετά ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες περίπου 10 ημέρες καθώς με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο χειμώνας θα κάνει και πάλι ασθητή την παρουσία του και φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα είναι πιο έντονη σε σχέση με εκείνη της Πρωτοχρονιάς…!!!

Την Τετάρτη αναμένουμε να εκδηλωθούν κάποια φαινόμενα στο νησί μας ασθενής ως μέτριας έντασης με τους ανέμους να έχουν στραφεί από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις αγγίζοντας τα 6-8 μποφόρ μεταφέροντας πιο ψυχρές αέριες μάζες.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η θερμοκρασία να σημειώσει κάποια πτώση με τις μέγιστες τιμές γύρω στους 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο ωστόσο από την Παρασκευή και μετά θα περάσουμε στην κυριότερη φάση της καιρικής εξέλιξης καθώς αναμένουμε να επηρεαστούμε από ένα νέο χαμηλό σύστημα το οποίο θα δώσει αρκετές βροχές κυρίως το Σαββατοκύριακο αλλά και τον ερχομό μίας πολύ ψυχρής αέριας μάζας πολικής προέλευσης….!!!

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την Κυριακή(17/1) αλλά και τη Δευτέρα(18/1) σύμφωνα πάντα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πέρα από τις βροχές να εκδηλωθούν και αρκετές χιονοπτώσεις στο νησί μας με τον υδράργυρο να σημειώνει αισθητή πτώση με συνέπεια το κρύο να είναι έντονο.

Τις επόμενες ημέρες και περίπου έως και την Παρασκευή θα έχουμε την ακριβή εικόνα τόσο για τα υψόμετρα χιονόπτωσης όσο και για το πόσο θα κατρακυλήσει η θερμοκρασία στην περιοχή μας και φυσικά θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

 

ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ

ΒΡΟΧΕΣ 15-18/1/2016

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο