ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα πτήση από την Αυστρία προς την Κεφαλονιά το φετινό καλοκαίρι

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τη φετινή τουριστική περίοδο θα έχουμε την έναρξη μίας νέας πτήσης από την Αυστριακή αγορά προς το νησί μας …!!!

Πιο συγκεκριμένα ο αυστριακός tour operator SPRINGER REISEN από τις 4 Ιουνίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιεί σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Adria Airways μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο από το αεροδρόμιο της πόλης Κλάγκενφουρτ.

Το Κλάγκενφουρτ η είναι η 6η μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας και πρωτεύουσα του ομόσπονδου κρατιδίου της Καρινθίας το οποίο έχει πληθυσμό 559.891 κατοίκους.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το τουριστικό πρακτορείο θα συνεχίσει και το 2016 τις πτήσεις από το αεροδρόμιο του Γκρατς ωστόσο αυτές θα πραγματοποιηθούν από την Adria Airways και όχι την Air Berlin/Fly Niki όπως συνέβαινε πέρυσι.

Η ενίσχυση των πτήσεων από την Αυστρία θεωρούμε ότι θα συμβάλλει στην αύξηση των τουριστών από τη συγκεκριμένη χώρα η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πτωτικές τάσεις όσον αφορά το νησί μας.

Μία ακόμα ευχάριστη είδηση αποτέλεσμα των συνεχών και στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών του επαγγελματικού κόσμου του τουρισμού…!!!

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:CHRIS

 

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο