Το Trapezaki Bay Hotel στα 15 καλύτερα Ελληνικά ξενοδοχεία!

Τα 14 φτάνουν τα ελληνικά ξενοδοχεία, τα οποία διακρίθηκαν στα Travellers Choice Awards της TripAadvisor για το 2016, ως τα καλύτερα στον κόσμο και στην Ευρώπη, σε 6 κατηγορίες ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα, δύο ελληνικά ξενοδοχεία, το Achtis στην Άφυτο Χαλκιδικής και το Canaves Oia στη Σαντορίνη, βρίσκονται ανάμεσα στα 25 καλύτερα στον κόσμο, σύμφωνα με τη σχετική κατάταξη που διαμόρφωσε η κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα βάσει αξιολογήσεων που προήλθαν από τους χρήστες της. Το Achtis Hotel βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, και το Canaves Oia στην 12η.Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή κατάταξη με τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2016, το Achtis εντοπίζεται στην 2η θέση, το Canaves στην 4η, ενώ πιο χαμηλά, στη θέση 15 εντοπίζεται το Trapezaki Bay Hotel.

To καλύτερα ξενοδοχείο στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη της TripAdvisor, είναι το Umaid Bhawan Palace Jodhpur, στην Ινδία, ενώ το καλύτερο στην Ευρώπη, το Bellevue Syrene στο Sorrento της Ιταλίας.

Στην κατηγορία των 25 καλύτερων μικρών ξενοδοχείων στον κόσμο, στην 9η θέση βρίσκεται το Spirit of the Knights Boutique Hotel στη Ρόδο, και στην 14η το Enigma Apartments & Suites στη Σαντορίνη.

Το Spirit of the Knights είναι ακόμη στην 4η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης με τα καλύτερα μικρά ξενοδοχεία, το Enigma Apartments στην 7η, καθώς και το Anastasis Apartments στη 12η.

Η κατηγορία των κορυφαίων bargain ξενοδοχείων στον κόσμο, περιλαμβάνει στην 5η θέση το Lithos by Spyros & Flora στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη Μυκόνου (3ο στην ευρωπαϊκή κατάταξη), το Chez Sophie Rooms & Suites στο Καμάρι Σαντορίνης στην 11η (7ο στην Ευρώπη).

Στην ευρωπαϊκή κατάταξη των bargain ξενοδοχείων στην 19η θέση κάνει την εμφάνισή του το Lefka Apartments στα Χανιά.

Επίσης, το Lindos Blu βρίσκεται στην 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (και πέμπτο στην ευρωπαϊκή) με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή κατάταξη είσοδο κάνει στην 14η θέση το Casa Delfino Hotel & Spa στα Χανιά, ενώ μια θεση πιο κάτω, στην 15η το εντοπίζεται το Andronis Luxury Suites στην Οία.

Στην παγκόσμια κατάταξη των ξενοδοχείων με την καλύτερη εξυπηρέτηση, στην 9η θέση βρίσκεται το Astra Suites (πέμπτο στην ευρωπαϊκή κατάταξη) καθώς και το Anastasis Apartments, στην 24η (ενδέκατο στην Ευρώπη), στο Ημεροβίγλι. Στους καλύτερους της Ευρώπης σε επίπεδο εξυπηρέτησης, εντοπίζεται και το Achtis Hotel, στη θέση 20.

Τέλος, στην κατηγορία των καλύτερων B&B, το Aenaon Villas στο Ημεροβίγλι καταλαμβάνει την 4η θέση τόσο στην παγκόσμια όσο και στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

http://www.tornosnews.gr

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο