Κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε τυφώνα 150 κόμβων!

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες του 350 μέτρων «Αnthem of the Seas» το οποίο βρέθηκε να πλέει στην Καραϊβική μέσα σε έναν τυφώνα με ανέμους πάνω από 150 κόμβους
Τα μηνύματα στο Twitter αλλά και οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του δεύτερου μεγαλύτερου κρουαζερόπλοιου στον κόσμο δείχνουν πόσο δύσκολες ώρες πέρασαν οι άνθρωποι αλλά και το πλοίο, καθώς βρέθηκαν στην μέση ενός τυφώνα με ανέμους που έφθασαν να πνέουν με ταχύτητες έως και 150 κόμβους.

Οι άνθρωποι περιγράφουν ότι έζησαν απίστευτες καταστάσεις, καθώς ο πλοίαρχος τους είχε προειδοποιήσει να κλειστούν στις καμπίνες τους και να ασφαλίσουν τα πράγματά τους. Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί αλλά και μεγάλες καταστροφές στο καράβι, το οποίο μάλιστα καθυστέρησε σημαντικά να πιάσει στο λιμάνι Πορτ Κανάβεραλ στην Φλόριδα.

Όπως αναφέρουν οι επιβάτες, οι άνεμοι χτυπούσαν αλύπητα το μεγάλο πλοίο, ενώ κύματα πάνω από 12 μέτρα γέμιζαν με τρόμο όσους είχαν το κουράγιο -και μπορούσαν- να σταθούν όρθιοι. Oι υπόλοιποι έκαναν υπομονή να τελειώσει το μαρτύριο και παρακαλούσαν τους γνωστούς τους μέσω των social media να προσεύχονται για αυτούς.

Πάντως ο καπετάνιος κατάφερε να βγάλει το πλοίο από την εξαιρετικά δύσκολη θέση και να αποφύγει τα χειρότερα. Κάτι που του το αναγνώρισαν όχι μόνο οι επιβάτες αλλά και η εταιρία η οποία του απέδωσε τα εύσημα

To Anthem of the Seas είναι ένα νέο πλοίο της γνωστής εταιρίας Royal Caribbean, το οποίο ξεκίνησε να κάνει κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2015. Έχει μήκος περίπου 350 μέτρα, εκτόπισμα 167 χιλιάδων τόνων, 18 καταστρώματα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει κοντά στους 5.000 επιβάτες!

SHARE

2 Σχόλια

  1. ο καπετανιοσ ειναι ηλιθιοσ διοτι τα πλοια προσεχουν (και μπορουν) να μην πεσουν σε κυκλωνα .το οτι βγηκε ειναι καθαρα τυχη και ρισκο . εχεισ και κοσμο μεσα ,οχι πατατεσ.

  2. προκειται περι καπετανιου ηλιθιου, διοτι τι δουλεια ειχε στον κυκλωνα; πωσ πηγε τοσουσ ανθρωπουσ για πνιξιμο; διοτι αμα δεισ κυκλωνα την κοπανασ κ. πλοιαρχε.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο