ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Γάμος προδιαγραφών “Hollywood” το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά

Το VIP ελικόπτερο που προσγειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο στη Σάμη ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ελικόπτερο με VIP , προσγειώθηκε στη Σάμη έφερε καλά νέα για το νησί μας. Επιβάτες του ήταν στελέχη της κορυφαίας στην οργάνωση γάμων εταιρίας  De Plan V και εκπρόσωπος της οικογένειας των μελλόνυμφων.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

Νεαρός με καταγωγή από την Ερισο Κεφαλονιάς που ζει στη νέα Υόρκη έφερε το καλοκαίρι στο νησί μας τη μνηστή του για να της δείξει τη πατρίδα του. Ελληνίδα και αυτή. Η μνηστή ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Κεφαλονιά και δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη «ο γάμος θα γίνει στην Κεφαλονιά»! ενώ οι αρχικές σκέψεις ήταν για τη Νέα Υόρκη.

Πολυάσχολοι γαμπρός και νύφη ανέθεσαν την οργάνωση του γάμου τους στην κορυφαία De Plan V  η οποία εταιρια συνεργάζεται στην Κεφαλονιά με το  Mythos + Estiasis catering.

Ετσι λοιπόν «πετάχτηκαν» προχθές στην Κεφαλονιά με το ελικόπτερο της εταιρίας ελικοπτερογια να μιλήσουν με τον Ανδρέα Παντελιό και συνεργάτες του, για τις κατευθύνσεις οργάνωσης του γάμου και της δεξίωσης.

Ποιά δεξίωση??  Πέντε δεξιώσεις θα γίνουν!!! σας το αποκαλύπτω!

Οι 250 καλεσμένοι (εχουν ήδη γίνει οι κρατήσεις κυρίως σε βίλες) θα μείνουν στην Κεφαλονιά 5 νύχτες. Κάθε μέρα, κάθε βράδυ θα υπάρχουν πολλά events και βεβαίως bachelor για τη νύφη και το γαμπρό.

Ο γάμος θα γίνει κάπου στη Βόρειο Κεφαλονιά σε περιοχή που επέλεξε η νύφη μετά από εξονυχιστική έρευνα το καλοκαίρι.Δεν θα είναι σε παραλία αλλά σε περιβάλλον ορεινό.. Περισσότερα δεν επιτρέπεται να λέγονται καθώς θα είναι έκπληξη και για τους καλεσμένους.

Όλα τα διακοσμητικά (τραπέζια , καρέκλες, κρύσταλλα, κλπ) θα έρθουν με νταλίκες που θα συνδεύονται με διακοσμητές και τεχνίτες.

Θα είναι ένας γάμος που θα δώσει νέες διαστάσεις στις δυνατότητες της Κεφαλονιάς να φιλοξενεί παρόμοια events υψηλών απαιτήσεων..

Δεν σας είπα για το μενού γιατί δεν με αφήνουν να σας αποκαλύψω τίποτε… υπάρχει συμβόλαιο σιωπής. Αλλά που θα μου πάει κάτι θα πάρει το αγρυπνο μάτι μου.

 Το Αγρυπνο Μάτι

αγρυπνο ματι

SHARE

3 Σχόλια

  1. Να μην ξεχάσουν να είναι ο παππάς στην ώρα του στην εκλλησία όπως πέρυσι σε ένα ανάλογο γάμο.

  2. Μην ξεχάσει να πάει ο παππάς στην εκκλησία όπως επέρυσι σε ένα αντοίστιχο γάμο.

  3. Να ειναι καλα τα παιδια να χαρουν την κεφαλονια κ τις ομορφιες της.Ετσι μεγαλωνουμε τα παιδια μας εξω με αγαπη για την Ελλαδα.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο