Νέες επιχειρήσεις ανοίγουν στο Αργοστόλι

Παρά την κρίση και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον οι Κεφαλονίτες “επιχειρούν”. Νεες επιχειρήσεις ανοίγουν τις πόρτες τους τις επόμενες ημέρες. Δεν πρόκειται για εποχικές αλλά για καταστήματα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων διαρκούς ζήτησης. . Και βεβαίως να συμπληρώσουμε ότι στα Κοκύλια έρχεται και το  jumbo , το αγαπημένο παιγνιδάδικο των παιδιών(και όχι μόνο)..  Νέες επιχειρήσεις σημαίνει και νέες θέσεις εργασίας και αυτό είναι το ζητούμενο στη τοπική αγορά.

DSCN0538Σιτεμπόρων, σας λέει κάτι το χρώμα? Ο Μάκης Νεόφυτος επεκτείνεται προς ανατολάς! Ενα νέο κατάστημα με είδη οικοδομικής, όλα οσα χρειαζεται η οικοδομή. Σε λίγες μέρες είναι έτοιμο.

DSCN0536DSCN0566Πίσω απο τον Αγιο Σπυρίδωνα στον γραφικό πεζόδρομο, μια νέα επιχείρηση ανοίγει αλλά δεν μας λένε περι τίνος πρόκειται. Ακούσαμε ότι θα έρθουν επώνυμα ενδύματα. Θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε.

DSCN0562Κοντά στα δικαστήρια, στη θέση που ήταν το “Σοκολατάτα” ο νεαρός Στεφανάτος επιχειρεί μια νέα επιχείρηση. Μια σύγχρονη καφετέρια.

ΣΠΑΘΗΣ lOGOΗ οικογένεια ΣΠΑΘΗ ετοιμάζεται για μια ακόμα επιχείρηση στο αντικείμενο που ξέρει πολύ καλά. Δίπλα στο φούρνο της παραλιακής ετοιμάζεται ενα νεο cafe με αναψυχτικά , σάντουιτς και γλυκά..

Ευχόμαστε σε όλους τους επιχειρηματίες, καλά κουράγια και καλή επιτυχία!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο