Το ταχύπλοο Paraguana 1 στη γραμμή Πάτρα-Σάμη….???

 

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαίνεται να γίνεται η αναχώρηση του PARAGUANA I(πρώην  SPEEDRUNNER IΙ ) από την χώρα μας, αφού όπως φαίνεται, για ακόμη μία φορά το ταχύπλοο θα παρατείνει την παραμονή του στην Ελλάδα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Βενεζουέλα.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται το PARAGUANA I λόγω της προγραμματισμένης αναχώρησης του μετατίθεται, τοποθετούν το ταχύπλοο σαν πρώτη επιλογή στην αναζήτηση πλοίου που θα ναυλωθεί προσωρινά για την γραμμή Πάτρα-Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων τείνουν προς αυτή την λύση, με την εβδομάδα που μας έρχεται να είναι κρίσιμη όσον αφορά την τελική επιλογή.

paraguana 111

SOURCEellinikiaktoploia.net
SHARE

4 Σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ!!! ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ …….. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!

  2. Ας μην είναι καθημερινά, τουλάχιστον όποιος δεν θέλει να διαβεί την καρμανιόλα – δρόμο Κυλλήνη -Πάτρα

  3. Εχω πει αρκετες φορες,και θα το λεω συνεχεια..Η γραμμη ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ ειναι η μονη γραμμη που εξυπερετει τα 3/4 της ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ..Αν το καταλαβαινεται καλως και σας τι εξηγω… Η ΣΑΜΗ στο 100% ΑΓΙΑ ΕΥΘΗΜΙΑ 100% ΠΥΛΑΡΟΣ ΕΡΥΣΣΟΣ 100% ΛΗΞΟΥΡΙ 100% ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 80% …Αρα εξυπηρετει μονον την ΝΟΤΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ…Οτι χρειαστουμαι Γιατρους Νοσοκομεια αγορες εππαγγελματικων παραγγελιων,και ψωνια ακομη. Αυτη ειναι η ΓΡΑΜΜΜΗ ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Π.Χ τον Χειμωνα 5 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΥΛΛΗΝΗ ?Γιατι να μην εχει 2 και ενα απο ΠΑΤΡΑ?Για να παμε απο την ΑΘΗΝΑ ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΜΕΣΩ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΡΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ 10 ΩΡΕΣ ταξιδι κοπιαστικο..Περνωντας ,καροδρομους να πληρωνης για να σκοτωθεις..

  4. Σε τι χρόνο θα εκτελεί το δρομολόγιο; Ας τύχει υποστήριξης από τους κεφαλλονίτες για να γίνει.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο