Τι συμβαίνει με την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου?

Για τρίτη εβδομάδα νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας ο Τόλης Βοσκόπουλος και η αγωνία των θαυμαστών του για την κατάσταση της υγείας του εντείνεται. Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί του και η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου είναι καθησυχαστικοί και αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 23 Φεβρουαρίου με συμπτώματα ουρολοίμωξης, και παρόλο που αρχικά οι γιατροί του ανέφεραν πως θα πάρει γρήγορα εξιτήριο, αγγίζει πια τις τρεις εβδομάδες νοσηλείας. Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ανάρρωσή του δεν είχε το ρυθμό που ήθελαν οι θεράποντες ιατροί -και με δεδομένο το ιστορικό του- αποφάσισαν να μείνει στο νοσοκομείο λίγες μέρες ακόμη, ώστε να είναι σε στενή παρακολούθηση και να έχει την απαραίτητη ενδοφλέβια χορήγηση ισχυρών αντιβιοτικών.

“Ο Τόλης μπήκε στο νοσοκομείο με εμπύρετο ουρολοίμωξη και πλέον, εδώ και πέντε ημέρες, είναι απύρετος και έχει υποχωρήσει η λοίμωξη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου και συμπλήρωσε πως το εξιτήριο πιθανότατα να είναι στο τέλος της εβδομάδας.

SOURCEhttp://www.tlife.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο