Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης : Γιατί συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

 

Ποιος είμαι

Είμαι 27 χρόνων. Μεγάλωσα στην Κεφαλονιά και σπούδασα Πολιτική Επιστήμη και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου όπου πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη κατεύθυνση της Διακυβέρνησης.

Σήμερα, εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή ενώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην ελεύθερη αγορά ως συνεργάτης σε εταιρία συμβούλων.

Ποιος δεν είμαι

Δεν είμαι εκείνος που αποδέχεται μια κατάσταση χωρίς να αντιδρά. Που βλέπει πως όλα γύρω μας αλλάζουν χωρίς ο ίδιος να κινητοποιούμαι.

Είμαι φιλελεύθερος. Πιστεύω στην ελευθερία του ατόμου και ως νέος άνθρωπος δεν μπορώ να αποδεχτώ να αποφασίζουν άλλοι για ‘μένα, χωρίς εμένα.

Δεν είμαι εκείνος που τα περιμένει όλα έτοιμα. Συνηθίζω να λέω πως μόνοι μας θα σωθούμε, και το εννοώ. Η ζωή θέλει αγώνα, αντοχή και τόλμη. Το ίδιο και η πολιτική ζωή.

Γιατί τώρα

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη (την υποψηφιότητα του οποίου είχα την τιμή να εκπροσωπώ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη)  προέκυψε από την ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να διευρύνει την παρουσία της στη κοινωνία.

Ζητούμενο είναι, η αλλαγή που επέφερε η ανάδειξη του νέου προέδρου να αποτυπωθεί και στις τοπικές οργανώσεις, αφού αυτές θα κληθούν να φέρουν εις πέρας την αναγκαία επανασύνδεση κόμματος και κοινωνίας.

Τώρα, είναι η ευκαιρία για μια δυνατή επανεκκίνηση στην οργάνωσή μας. Αυτή όμως δεν θα προκύψει από μόνη της αλλά από τους ανθρώπους που θα ψηφιστούν ώστε να την  στελεχώσουν.

Λένε πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: εκείνοι που βλέπουν τα τρένα να περνούν και εκείνοι που ανεβαίνουν σε αυτά και προχωρούν. Επέλεξα να ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, τους ενεργούς πολίτες που παίρνουν το ρίσκο να τολμήσουν σε μια ιδιαίτερα ρευστή περίοδο.

Στις 3 Απριλίου θα είμαι υποψήφιος για την Δημοτική Τοπική Επιτροπή Αργοστολίου και το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

 

Με σεβασμό,

Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης

SHARE

3 Σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ , ΑΠΛΩΣ ΣΤΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ , ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΠΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

  2. Γιατί στον Ι.Τ. θα εισουν άνεργος μια ζωή η σερβιτόρος στην καλυτερη.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο