Το Jumbo «κτύπησε δυνατά» Κεφαλονιά! Άνοιξε σήμερα στα Τραυλιάτα !

  10.000 είδη : παιγνίδια,στολίδια, είδη σπιτιού αλλά και ρούχα είναι  ήδη στα 700τμ ράφια του!!  Το Jumbo  ήρθε και στην Κεφαλονιά σαν πασχαλινό δώρο στα παιδιά και όχι μόνο! Το Jumbo Κεφαλονιάς έχει τα πάντα όλα όσα βρίσκονται σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας!

To Jumbo βρίσκεται στα Τραυλιάτα, λίγο πριν τη διασταύρωση για το Κάστρο! Κανένα πρόβλημα για το παρκάρισμα. Δίπλα στο Jumbo υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος πολύ μεγάλος χώρος για να είναι ασφαλές το αυτοκίνητό σας!

Χθες, Κυριακή απόγευμα, κάναμε έφοδο στο Jumbo για να έχουμε για εσάς τις πρώτες εικόνες!  Αδύνατον να καταγράψουμε τα πάντα!  Είναι τόσο πολλά τα παιγνίδια! Τόσο ωραία τα είδη σπιτιού!  Με αυτό  το ρεπορτάζ   θα πάρετε μόνο  μια μικρή ιδέα τι σας περιμένει   στους δυο ορόφους του καταστήματος! Ε, δεν θα σας τα πούμε και όλα! Η μαγεία του shopping βρίσκεται στο να ανακαλύψετε στα ράφια το παιγνίδι που θα σας αρέσει , το στολίδι για το σπίτι, τα ρούχα..    Τα ψώνια στο Jumbo είναι διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!

Πάμε Jumbo!

Το Πάσχα είναι εδω, και το Jumbo κτυπάει “δυνατά” !

Λαμπάδες για κορίτσια και αγόρια, λαγουδάκια, κοτοπουλάκια, λουλουδάκια!

Στα παιγνίδια οι εκπλήξεις!!!
Εκπληξη! Η Μαρία!! Ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση! Οτι θέλετε για παιγνίδια η Μαρία Βασιλάτου είναι εκεί για να σας εξηγεί τα πάντα!
jumbo10
Τραβήξαμε για εσάς ένα video απο τον δεύτερο όροφο εκεί που βρίσκονται τα περισσότερα παιγνίδια! Ετσι για να πάρετε μια ιδέα!

Kαι άλλα παιγνίδια…πολλά παιγνίδια!

jumbo katastima 1

Ανοιξιάτικο σπίτι.. Jumbo-σπίτι!

Για όμορφο , Πασχαλινό σπίτι! Και τι δεν θα βρείτε! Απο χαρτοπετσέτες έως γκάτζετς για την κουζίνα ! (Ξετρελάθηκα με τα μαξιλάρια κήπου!! α! και τη κουβέρτα για πικ νικ! α! και με τις χαρτοπετσέτες σε εκτυφλωτικά χρώματα!!)

Και άλλα , πολλά! Τόσο πολλά! 10.000 είδη είναι στα ράφια για να διαλέξεις!

Πάμε Jumbo !

SHARE

7 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!

  2. Βάλτε στη μηχανή αναζήτησης Βακάκης + οφσορ , Jumbo + ΕΦΕΤ , Jumbo + εργασιακές σχέσεις και θα δείτε πραγματικά τι σημαίνει “χτύπησε δυνατά”…

  3. Ρε παιδιά να δεις ποιος φώναζε για τα μεγάλα καταστήματα….

  4. όταν θα κλείσουν όλες οι μικρές επιχειρήσεις θα απολύσουν και το προσωπικό τότε θέλω να δω πως θα στηριχτεί η πολυεθνική από τους δημόσιους αλλά και αυτοί δεν θα πληρώνονται γιατί δεν θα έχει το κράτος χρήματα γιατί δεν θα υπάρχουν μικρές επιχειρήσεις γιατί μόνο οι μικρές επιχειρήσεις πληρώνουν τις εισφορές τους στο κράτος!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο