Συνελήφθη στην Κύπρο ο διάσημος αστρολόγος Νίκος Χορταρέας

O γνωστός αστρολόγος, Νίκος Χορταρέας συνελήφθη στη Λεμεσό της Κύπρου για απάτη και απόσπαση χρημάτων από ανυποψίαστους πολίτες.

Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο στο Δικαστήριο.

Ο Χορταρέας φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τόσο μέσω των εκπομπών του, όσο και από καφετέρια της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Η δράση του βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας και σήμερα τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε ως πελάτισσα. Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και να «εκδιώξει» την ερωμένη (η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη). Την στιγμή που ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Πηγή: Πολίτης της Κύπρου

SHARE

2 Σχόλια

 1. μέγα σφάλμα να φύγει από την Ελλάδα και να “δραστηριοποιηθεί” σε σοβαρά κράτη…το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο…αργά ή γρήγορα θα τον τσάκωναν…

 2. Η αλήθεια είναι ότι συνελήφθηκε για να εκδοθεί στην Ελλάδα λόγω απιστίας προς τον Δήμο των Δελφών με τον οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο για αναβίωση του εκεί αρχαίου μαντείου.
  Μια μικρή κόντρα μόνο υπήρχε επειδή ο εξυπνο-χορταρέας ήθελε να μετονομαστεί το μαντείο σε μαντείο των «Κουτο-χορταρέων» και δεν το επέτρεπε η αρχαιολογική υπηρεσία.
  Και γιατί δε βουτάνε όλους αυτούς που τον έβγαζαν στα κανάλια για συμμετοχή σε «δόλο κατά συρροή » και για γελοιοποίηση του Ελληνικού έθνους???
  Είναι μήπως θέμα κακώς εννοούμενης Δημοκρατίας?
  Μα μια ευνομούμενη πολιτεία οφείλει να προστατεύει όλους τους πολίτες της.
  Κο κο κο κο.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο