Εγκαταστάθηκε το σύστημα seatrack για ΑμΕΑ , στη παραλία της Σκάλας

Στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Αντιδήμαρχου Ελειού Πρόννων Νίκου Παπαδάτου, αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες από τη τοποθετήθηκε στη πανέμορφη παραλία της Σκάλας, του συστήματος seatrack για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Πρόκειται για πρόγραμμα που υλοποίησε η Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων. Μέσα απο αυτό το πρόγραμμα δυο παραλίες στα Ιόνια νησία: η παραλία της Σκάλας και μια στην Κέρκυρα προσφέρουν τελευταίου τύπου υπηρεσίες σε λουόμενους με κινητικά προβλήματα.

Το πλήρες έργο όπως θα εγκατασταθεί στη Σκάλα περιλαμβάνει το διάδρομο για το καροτσάκι,  καμπίνα και ντουζ! Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 250.000 ευρώ.

Η Σκάλα τώρα μπορεί να διαφημίζει και αυτή την υπηρεσία καθώς ειναι το ζητούμενο για μεγάλο αριθμό τουριστών.  Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣΔρακουλόγκωνα (φωτο), μας επιβεβαίωσε το έργο και κυρίως τη πρόθεση της ΠΙΝ να διεκδικήσει επιπλέον συμμετοχή και για άλλες παραλίες του νησιού μας.

σκαλα ΑΜΕΑ1 σκαλα ΑΜΕΑ2 σκαλα ΑΜΕΑ3 σκαλα ΑΜΕΑ4 σκαλα ΑΜΕΑ5

SHARE

3 Σχόλια

  1. Χωρίς να είναι ρατσιστικό το σχόλιο παιδάκια αλβανικής και βουλγάρικης εθνότητας είχαν ανέβει πάνω στην καρέκλα και κάνανε βουτιές με τους μπαμπάδες τους να τα καμαρώνουν ενώ οι εγγλέζοι κοιτάζαν έκπληκτοι το θέαμα.

  2. Δυστυχώς αυτό το θέαμα με τις βουτιές το βλέπουμε παντού ! Ας το περιφρουρήσουμε εμείς !

  3. Πολύ καλή η προσπάθεια της περιφέρειας να μας δώσει και σε εμάς το δικαίωμα σαν ΑΜΕΑ να κάνουμε διακοπές και μπάνια στην Κεφαλονιά ! Το 2009 επισκέφτηκα για διακοπές την Κεφαλονιά και απο 10 ημέρες παραμονή στο νησί κατάφερα με πολύ κόπο να κάνω μόνο δυο μπάνια ! Νομίζω ότι είναι καιρός να την ξανά επισκεφτώ με ευκαιρία την τοποθέτηση του SEATRAC !
    Λευτέρης Θεοφίλου

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο