ΕΚΚΙ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΟΡΕΩΝ : συνέντευξη για την εκτίμηση του αγώνα

ο ΕΚΚΙ και η Επιτροπή Αγώνα Φορέων καλεί τα σωματεία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και στο Μαντζαβινάτειο, την ένωση Γονέων, τους εργαζόμενους στον ΟΤΑ, τον εμποροεπαγγελματικό σύλλογο και τα ΜΜΕ, σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 11/7 στις 20:00μμ στην αίθουσα του Νοσοκομείου Αργοστολίου με θέμα:

α) Εκτίμηση και συμπεράσματα από την πρόσφατη κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας και από τις συναντήσεις με τις κοινοβουλευτικές ομάδες όλων των κομμάτων (πλην Χ.Α.) για τη διεκδίκηση υγείας για τον λαό και μέτρων για τους σεισμόπληκτους.

β) Οργάνωση πάλης – προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Η μάχη είναι μπροστά μας με το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής που θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Οπλισμένοι με νέα πείρα βαδίζουμε με μεγαλύτερη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα. 

Κρατάμε αναμμένες τις μηχανές του λαϊκού κινήματος!

Επιτροπή Αγώνα Φορέων Κεφαλονιάς – Ιθάκης

SHARE

Σχόλιο

  1. Ummm, I spent the last couple days trying to come up with something to say about this episode. But, well, words fail me. I can say Halla is becoming my favorite BMS character, and not just for the stripping. I can also say that I’ve been inspired for a punchline to one of my older jokes I ha82n&#ve17;t implemented yet. I’ll keep y’all posted when I get it going. Thanks again.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο