ΕΠΕΙΓΟΝ! Δυο ύποπτες γυναίκες κυκλοφορούν στην Κεφαλονιά κάνοντας ερωτήσεις για παιδιά!

Πανικόβλητες μητέρες ενημερώνουν μέσω facebook για μια απίστευτη κατάσταση που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχει ενημερωθεί η ασφάλεια.

Εμφανίστηκαν σε σπίτια (οι περισσοτερες καταγγελίες είναι για τη περιοχή της Λειβαθούς , αλλά και στο Αργοστόλι) δυο γυναίκες , μια μελαχρινή υπέρβαρη και μια ξανθιά με ανδρικό κούρεμα, κτυπάνε τα κουδούνια και ρωτάνε για παιδάκια.  Αναφέρουν ότι πρόκειται για φροντιστήριο που θέλει να εγκατασταθεί στην Κεφαλονιά. Όμως σε άλλα σπίτια είπαν ότι είναι από Αθήνα, σε άλλα από Πάτρα και σε κάποιους ότι είναι από Ηλεία!!   Οι ερωτήσεις τους αφορούν την ηλικία των παιδιών, τα ωράρια εργασίας των γονιών, τις συνήθειες των παιδιών.   Μέχρι να υπάρξουν επίσημες απαντήσεις από την Αστυνομία, μην ανοίγετε τις πόρτες σας σε άγνωστους και ΜΗΝ απαντάτε σε οποιαδήποτε ερώτηση!

SHARE

4 Σχόλια

  1. οι γυναικες αυτες ηρθαν σημερα στο σπιτι μου τις καθυστερισα οσο μπορουσα αλλα το πελιπολικο ειχαι δουλεια…………………………………………………………………………………………………………………….

    • Όταν ένα περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη το περιπολικο πάντα είναι απασχολημένο…είχαν βγει καραμπίνες ένα χάραμα κυριακη κάτω από το σπίτι μου στο ληξουρι,όλη η γειτονιά παρακολουθούσε από τα μπαλκόνια ,είχαμε πάρει όλοι τηλέφωνο στην αστυνομία και εμφανίστηκαν μισή ώρα μετά…τι εκαναν κυριακη 6 ώρα το πρωί κ δεν προλάβαιναν,μετά ήρθαν κ ρωταγαν με βαρύ κι ασηκωτο ύψος τη γειτονιά..μάλλον θα προετοιμαζοντουσαν να πάνε να γράψουν κανένα μηχανάκι για φασαρια με την εξάτμιση του..

  2. Βαλσαμομενο πουλί πέταξε αο τα χέρια κάποιου κουτοπονηρου βλαχου.κριμα θα γίνονταν ο ήρωας της Κεφαλονιάς.χαχαχα

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο