Η θαλαμηγός “Lady May” του δισεκατομμυριούχου Neville Crichton, στο Αργοστόλι. Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία του!

O Neville Crichton, είναι ένας Νέο Ζηλανδός επιχειρηματίας , διάσημος στο αγωνιστκό χώρο αυτοκινήτων και σκαφών.  Γεννήθηκε το 1945 στη Νέα Ζηλανδία , στα 14 του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και μπήκε στη βιομηχανία αυτοκινήτων. Το 1972 άνοιξε αντιπροσωπεία μεταχιερισμένων αυτοκινήτων.

 nevilleΤο 1978 σε ηλικία 29 ετών γεμάτος όνειρα και σχέδια, διεγνώσθη με καρκίνο στον λάρυγγα. Ακολούθησαν 30 εγχειρήσεις , έχασε τη φωνή του  αλλά έγινε ένας από τους πρώτους ανθρώπους στον κόσμο με  τεχνητό λάρυγγα κατά τη διάρκεια της πειραματικής χειρουργικής επέμβασης στην Ινδιανάπολη.   Αυτό του έδωσε το παρατσούκλι   “Croaky”.

Η επαγγελματική του πορεία συνεχίζεται με επιτυχίες παρά τα προβλήματα υγείας. Γίνεται πρώτο όνομα στο χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων και των σκαφών. Κατά καιρούς έχει υπάρξει ιδιοκτήτης πολλών θαλαμηγών δημιουργώντας παράλληλα διάφορες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στα σκάφη. H περιουσία του υπολογίζεται στο 1,5 δισ δολλάρια.

Ο Neville Crichton είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου με ισχυρή θέληση να πετύχει το όνειρό του. Τα έβαλε με τη φτώχεια, την αμάθεια και τον καρκίνο για να βγεί νικητής και στον επαγγελματικό στίβο αλλά κυρίως στη ζωή.

lady may2

Από χθες βρίσκεται στο λιμάνι Αργοστολίου η 46μετρη θαλαμηγός του “Lady May”, που εντυπωσιάζει με το χρώμα και τα αξεσουάρ της.  Ναυπηγήθηκε το 2014, είναι μόλις δυο ετών, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να σαρώσει πέντε !! διεθνείς διακρίσεις!! Η Lady May μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 καλεσμένους στις υπερπολυτελείς σουίτες της. Μέχρι στιγμής προσφέρεται για την ευχαρίστηση του αφεντικού της και των φίλων του, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως charter.

√Φωτογραφίες απο το εσωτερικό της θαλαμηγού μπορείτε να δείτε εδω (κλικ)

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο