ΔΗΜΟΣ : Ανάξια λόγου η επερώτηση για το Δήμο, του βουλευτή των ΑΝΕΛ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αργοστόλι 9/9/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά, απλά και μόνο για την πραγματική ενημέρωση των δημοτών μας, ότι όλες οι ανώνυμες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού, είναι αστείες νομικά, εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με την σύγχρονη νομοθεσία της δημόσιας διοίκησης, περιέχουν πρόδηλα ψεύδη τα οποία αποδεικνύονται με πανεύκολο τρόπο, είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, φαιδρών πολιτικών μας αντιπάλων που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι η αστεία καταγγελία των 62 σελίδων, την οποία έχουν κάνει «σημαία» κάποια παρα-site, έχει ήδη τεθεί στο αρχείο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και μοιραία ίδια θα είναι η τύχη της και στα υπόλοιπα όργανα ελέγχου όπως ακριβώς θα γίνει και με τις υπόλοιπες ανώνυμες καταγγελίες, αφού πρόκειται για έγγραφα με αυταπόδεικτα ψεύδη χωρίς καμία νομική τύχη.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος επέλεξε να αναπαραγάγει «το χειρότερο διαδικτυακό πεζοδρόμιο» από το Βήμα της Βουλής οπότε θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

SHARE

16 Σχόλια

 1. Να είσαι καλά! Μου έφτιαξες τη μέρα απο τα γέλια!

 2. Στις 8 Ιουλίου σε δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας των 62 σελίδων στο περιοδικό hot doc αναφερόταν «η καταγγελία έχει ήδη απορριφθεί από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας».

  Στην τωρινή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής το «όλοι οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί» γίνανε …. ο εξής ένας η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η οποία και έχει «ήδη θέσει στο αρχείο» την καταγγελία !!!!!!!

  Μόνο που η πανηγυρίζουσα δημοτική αρχή δεν λέει ότι ….. η Αποκεντρωμένη Διοίκηση τη μόνη αρμοδιότητα που έχει από το νόμο είναι να ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του δήμου (δημοτικού συμβουλίου, οικονομικής επιτροπής κ.λ.π.) και αυτών όχι όλων ενώ κατά πάγια πραχτική της αφήνει να περάσει η νόμιμη προθεσμία οπότε και καθίστανται αυτομάτως …..νόμιμες οι αποφάσεις δίχως να ελεγχθούν !!!!!
  Επίσης η Αποκεντρωμένη Διοίκηση εξετάζει τις αποφάσεις των μονομελών οργάνων του δήμου (δήμαρχος, αντιδήμαρχοι κ.λ.π) είτε αυτεπάγγελτα (σπανιότητα για να μην πούμε ποτέ !!!) είτε κατόπιν προσφυγής κάποιου πολίτη !!!!!!
  Άρα; Άρα γι’άλλη μία φορά η δημοτική αρχή παραπληροφορεί τους δημότες !!!!
  Και το κυριότερο δεν σχολιάζει καθόλου (ίσως γιατί διάβασε τα πραχτικά όπως ήθελε) την σαφέστατη δήλωση του υφυπουργού:
  «Όλες οι καταγγελίες, όλα τα στοιχεία –θα παραπεμφθούν μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, στη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για τα περαιτέρω. Η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το τέλος, θα περάσει από τη βάσανο των επιθεωρητών-ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης μέσω της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, μέσω της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κ.λπ.»» !!!!!
  Αλήθεια μπορεί το λαλίστσατο γραφείο επικοινωνίας του Δήμου να ενημερώσει τα εξής:
  Για να μην πάμε από το 2011, αλλ΄΄α από τη νέα θητεία της δημοτικής αρχής 1 /9/2014 μέχρι σήμερα.
  Πόσες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου (και αντίστοιχα της οικονομικής επιτροπής) στο σύνολο που έχουν παρθεί ΕΛΕΓΧΘΗΣΑΝ από την αποκεντρωμένη για τη νομιμότητά τους;
  Πόσες κρίθηκαν νόμιμες με το τέχνασμα της παρέλευσης της προθεσμίας;;;
  Πόσες αποφάσεις του Δημάρχου και των αντιδημάρχων ελέγχθησαν για τη νομιμότητά τους ;;;;;
  Τα ίδια ερωτήματα μπορεί να απαντηθούν και για την ΔΕΥΑ, το Λιμενικό Ταμείο, την ΚΕΔΗΚΕ κ.λ.π. ;
  Και τέλος γιατί αφού ακυρώθηκαν αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής για συμμετοχή στην λήψη της απόφασης του δημοτικού συμβούλου Λυκούδη Γιάννη (προμήθεια λαμπών) δεν εφαρμόστηκε από την αποκεντρωμένη ο νόμος για να τεθεί σε αργία ο δημοτικός σύμβουλος ;;;;

 3. Ειστε σιγουροι οτι δεν ελέγχεται και η Αποκεντρωμένη για τις αποφάσεις της;

 4. ” Ο κ. Παπαχριστόπουλος επέλεξε να αναπαραγάγει «το χειρότερο διαδικτυακό πεζοδρόμιο» από το Βήμα της Βουλής οπότε θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.”

  ΠΩ ΠΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ Ε; ΕΥΤΕΛΗ ΠΟΣΑ ΠΟΥ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

  ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.
  ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

 5. Δεν ήξερα ότι πουλάνε και πτυχία στην λαϊκή μαζί με τις ντομάτες. Τώρα το καταλαβαίνω και μου λύνονται και πολλές απορίες.

 6. Πως το λέει το τραγούδι; Καίγεται καίγεται και ο καημός δεν λέγεται !!!!

  Το κακό είναι πως αντί να το βουλώσει βγαίνει και κάνει και ανακοινώσεις εκθέτοντας την κατάσταση περισσότερο… και επιβεβαιώνοντας τα ψέματα που έλεγε πρίν «η καταγγελία έχει ήδη απορριφθεί από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας» που τώρα είναι απλώς τα φιλαράκια στην αποκεντρωμένη.

  Ουίσκι, μουσική, λουλούδια, πούρα, να πάνε κάτω τα φαρμάκια παιδιά όσο προλαβαίνετε, έξι χρόνια τα κορόιδα σας τα πληρώνουμε.

  Θα μας επιτρέψετε υποθέτω κάποια στιγμή να σταματήσουμε έτσι; Αρκετά.

 7. Πραγματικά απορώ πως ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ δεν ντρέπεται να εκδίδει τέτοια δελτία τύπου, μέσα απο τα οποία αυτοδιαψεύδεται.
  Δεν υπάρχει κανένας να συμμαζέψει αυτόν που τα εκδίδει;
  Δεν υπάρχει κανένας με σοβαρότητα να κρατήσει στο ύψος του έναν Δήμο;
  Εχει καταλάβει κανένας απο εκεί μέσα ότι οι ανακοινώσεις του Δήμου, δεν είναι προσωπικές ανακοινώσεις που μπορεί να ρεζιλεύεται όσο θέλει, αλλά ανακοινώσεις δημοσίου και απαιτείται εξαιρετική σοβαρότητα;
  Συγχωρείστε με αλλά θα πώ ότι η συνέπειά τους εκεί μέσα, η σοβαρότητά τους, η αλήθεια, το δίκαιο, η εντιμότητα, που υπηρετούν απεικονίζεται στα δελτία που στέλνουν έξω στην κοινωνία.

 8. ΜΑΚΗ ΠΕΤΡΑΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.
  Και επειδή στο δελτίο του ο Δήμος δεν λέει ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες των πράξεών του, ας ειδοποιηθεί και η Ασφάλεια γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
  Εξαρτάται πόσο μεγάλο είναι το μίσος από την ζημιά που έκανε.

 9. Αυτό το δελτίο τύπου είναι πολύ καλό και πρέπει να προωθηθεί στην Γ.Γ Καταπολέμησης Διαφθοράς για να δούν με ποιούς έχουμε να κάνουμε. Εχουν κάνει τα όσα έχουν κάνει, δημοσιευμένα από τους ίδιους μέσα στο διαύγεια, λένε το ένα ψέμα πίσω από το άλλο δημοσιευμένα από τους ίδιους στον τύπο και στο τέλος έχουν το θράσος να απειλούν ακόμα και βουλευτές ότι θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους γιατί είχαν τον θάρρος να “τους βάλλουν χέρι”.
  Δηλαδή οι άνθρωποι θεωρούν ότι βρίσκονται πάνω και απο τον νόμο.
  Τέτοια αλαζονεία.
  Να γιατί θέλανε τους “αδελφούς” ‘ετσι ε’ιχαν μάθει να καταπατούν και να καταστρατηγούν τα πάντα και κανείς να μην τους ελέγχει για τίποτα. Τα πάντα χωνόντουσαν στα συρτάρια ή πήγαιναν στα καλάθια.
  Πως να αντέξουν τον Τσίπρα μεθαύριο που θα έλθει όταν στα μάτια του βλέπουν τον δήμιό τους.

 10. Οι κρυφές διαδρομές δεν έχουν και το καλύτερο τέλος.’Ελεγχος εδω και τώρα και στην αποκεντρωμένη!

 11. Κλαίω χαχαχα θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.Είσαστε για τα πανηγύρια!

 12. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Θα τον ακούτε και θα φτύνετε στον κόρφο σας . Σε όλη σας τη ζωή, θα τον θυμάστε. Ένας βουλευτής με άντερα βρέθηκε να πει «τα σύκα – σύκα και την «σκάφη – σκάφη» και ήταν αρκετό για να αποκαλυφθεί η σαπίλα της δημοτικής αρχής στην Κεφαλονιά.
  Ας ελπίσουμε ότι όλα θα γίνουν τώρα γρήγορα και δεν θα πάει με βηματισμό χελώνας η υπόθεση όπως έχει γίνει με το «πάμε στοίχημα» και όλοι όσοι ευθύνονται για “το πανηγύρι” στο δήμο να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και από κει στη φυλακή.
  Πείτε όσα ψέματα θέλετε, όσες ανακρίβειες μπορείτε και χρησιμοποιείστε όση παραπληροφόρηση γουστάρετε….. τώρα όμως γιατί μόλις βρεθείτε μπροστά στον εισαγγελέα τέρμα όλες αυτές οι ανοησίες που χρησιμοποιείτε για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
  Μόνο ένα ….. «ψεματάκι» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος προφανώς για λόγους σεμνότητας.
  Ότι δηλαδή ……δεν έχει καμία σχέση με την Κεφαλονιά. Έχει και παραέχει και μάλιστα κάποιοι Κεφαλονίτες διατηρούν φιλική σχέση μαζί του από την εποχή που πέρασε από το νησί μας. Στη 10ετία του ’70 ο κ. Παπαχριστόπουλος ήταν γιατρός στο νοσοκομείο στο Αργοστόλι και μάλιστα άφησε πάρα πολύ καλό όνομα και σαν άνθρωπος και σαν γιατρός !

 13. Την περμούρα του μεγάρου να διαψεύδει με δελτία τύπου τις αστείες κατά την απόψη τους καταγγελίες δεν την καταλαβαίνω. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται όπως έλεγε και ο τσοβόλας ….τότε λοιπόν γιατί διαψεύδουν συνεχώς??? τι φοβούνται ???

 14. Καλέ θα τρελλαθώ. Ο κύριος με τις κόκκινες γόβες απεφάνθη. ”ο Μπαλάφας είπε ότι ο Δήμος είναι νόμιμος”

  Τι στο διάολο μόνο αγγούρια φύτευε, δεν έμαθε να διαβάζει;

  Δεν κατάλαβε ότι επειδή το Υπουργείο δεν μπορεί να κάνει, παραπέμπεται, μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, στη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για τα περαιτέρω;

  Αν ήταν όλα νόμιμα γιατί τα παραπέμπει;

  Λέγε ότι θές λέγε που λέει και το άσμα, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες λέει το άλλο άσμα και εσύ τώρα τελευταία το παραξεφάντωσες με τους κολλητούς σου.

  Πως το λέγατε; Ληξούρι Αργοστόλι μαζι; Θα τον πάρεις και αυτόν μαζί σου ;

 15. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΜΑΘΕ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΑΡΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ;

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο