Τα ρομποτ του σεξ είναι εδώ! Με 12.000 ευρώ είναι δική σας!

Μπορεί το Tinder να έφερε την επανάσταση και να άλλαξε ολοκληρωτικά ένα τμήμα του φλερτ, όμως δεν είναι η μόνη αλλαγή που φαίνεται να υπάρχει στον ερωτικό τομέα. Τα ρομπότ του sex είναι εδώ και είναι τόσο ρεαλιστικά που αλλάζουν όλα όσα ξέραμε όχι μόνο για τη βιομηχανία του sex αλλά και την ερωτική ζωή του μέσου ανθρώπου.

Η αμερικανική εταιρεία Abyss Creations δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στη δημιουργία ρεαλιστικών sex toys και τα νέα τους μοντέλα -εξοπλισμένα με θερμές και όμοιες με τις πραγματικές “περιοχές” (!)- πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

doll1

“Οι κούκλες μου ξεκίνησαν να σχεδιάζονται ως πολύ ρεαλιστικά μοντέλα. Δεν ήταν αρχικός μας στόχος να δημιουργήσουμε κούκλες για σεξουαλική χρήση. Υπήρξαν θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο και οι περισσότεροι με παρακίνησαν να τις προορίσω για ερωτικές κούκλες. Κι έτσι το έκανα!” δηλώνει ο Matt McMullen, ιδρυτής της Abyss Creations.

Οι κούκλες, με τις πλήρως λειτουργικές “περιοχές” μπορούν να διαμορφωθούν και να προσαρμοστούν κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, από τον τύπο του σώματος, τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών…
doll2

… μέχρι το σχήμα και το χρώμα της θηλής (!)

nips

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε και την σχετική κώμη (μόνο εάν το επιθυμείτε…)

dolls3

Ο McMullen ενθαρρύνει επίσης τον κόσμο να αναπτύξουν συναισθηματικό δέσιμο με τις κούκλες που αγοράζουν…

“Θέλω οι άνθρωποι να δημιουργούν ένα πραγματικό και ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο, όχι μόνο με το ρομπότ αλλά με τον χαρακτήρα που υπάρχει πίσω από αυτό. Να δημιουργήσουν μία σχέση αγάπης με αυτό το ον.”

brook

Ενώ οι κανονικές κούκλες κοστίζουν περίπου 6.000 ευρώ, τα νέα μοντέλα αναφέρεται πως μετά την κυκλοφορία τους τον επόμενο χρόνο θα αγγίξουν τα 12.000 ευρώ.

Ο συγγραφέας του “Love and Sex with Robots” David Levy, δήλωσε:

“Το συνθετικό δέρμα με τους ενσωματωμένους ηλεκτρονικούς αισθητήρες θα επιτρέψει στα ρομπότ να αντιδρούν προς τους ιδιοκτήτες τους, ακριβώς σαν να ήταν πραγματικοί άνθρωποι. Και ενώ οι ερευνητές της τεχνητής νοημοσύνης αναπτύσσουν συνεχώς τις δεξιότητες των ρομπότ για τη διεξαγωγή συνομιλιών, φαίνεται πως σύντομα τα ρομπότ θα μπορούν να “αποπλανούν” τους ιδιοκτήτες τους ή να τους ψιθυρίζουν αυτά που θέλουν να ακούσουν κατά τη διάρκεια της πράξης”

Ο στόχος του McMullen είναι να ενσωματώσει στις κούκλες του χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης (AI), όπως της Siri, κάνοντας έτσι την εμπειρία ακόμη πιο ρεαλιστική. Περί ορέξεως!

http://mononews.gr

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο