Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου για το θάνατο του κ. Στεφανόπουλου

Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κωστής Στεφανόπουλος, υπήρξε χαρισματικός πολιτικός, αξιοπρεπής άνθρωπος και «υπηρέτης» της Πατρίδας μας. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατό του στην οικογένειά του! Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης

SHARE

2 Σχόλια

  1. Όταν νεοεκλεγής Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήλθε στην Κεφαλονιά για την 21η Μαϊου είχαμε την Τιμή και τη χαρά να τον φιλοξενήσουμε στο Ιόνιαν Πλάζα όπου ήμουν υπάλληλος υποδοχής. Τον λάτρεψα με την πρώτη ματιά. Το καθαρό του βλέμμα και η σεμνότητα που το διέκρινε σε μάγευαν κεραυνοβόλα. Τον απογευματινό του καφέ αρνιόταν να του σερβίρεται στο δωμάτιό του παρόλες τις αντιρήσεις των ανδρών της ασφάλειάς του και κατέβαινε κάτω για να κουβεντιάζει μαζί μου. Όταν του ζήτησα να γράψει κάτι στο βιβλίο εντυπώσεων εκτός από τα ωραία του σχόλια για το Νησί και το Ξενοδοχείο έγραψε <>. Ήταν το καλύτερο κομπλιμέντο που μπορούσα να εισπράξω. Ώρα σου Καλή Κύριε Πρόεδρε την Ελλήνων.

  2. Πρέπει να επαναλάβω τι έγραψε γιατί περιέργως σβήστηκε. Δεν θα ξεχάσω κυρίως το σπιρτόζικο Κεφαλονίτικο χιούμορ της Γεωργίας Πολλάτου. Σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο σχόλιο κύριε Κωστή Στεφανόπουλε.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο