Πρόσληψη από την Περιφέρεια του διάσημου γραφολόγου Κ. Κωττάκη για το σκάνδαλο της πρ. Νομαρχίας «Πάμε στοίχημα»

Δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσω η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα για την πρόσληψη του διάσημου γραφολόγου κ. Κωνσταντίνου Κωττάκη. Μια παράξενη ίσως απόφαση για όσους έχουν ξεχάσει το σκάνδαλο «Πάμε στοίχημα» (που είχε αποκαλύψει το Kefaloniapress) και συγκλόνισε το Πανελλήνιο . Η πρόσληψη γραφολόγου έγινε με εντολή της ανακρίτριας αρχής που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών της πρ. Νομαρχίας  Κεφαλληνίας και Ιθάκης είχαν βρει ένα τρόπο να καταληστεύουν το ταμείο της Νομαρχίας και τα χρήματα να διοχετεύονται προς κατάστημα..στοιχημάτων!!  Το ποσόν που έκανε φτερά από το ταμείο της Νομαρχίας προς το «στοίχημα» δεν έχει ακόμα αποσαφισνηστεί από τον έλεγχο. Πρόκειται πάντως για πολλές χιλιάδες ευρώ και πηγές να αναφέρουν ότι μπορεί να αγγίξει και το εκατομμύριο. Η απάτη γινόταν συστηματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα με την εμπλοκή υπαλλήλων, προμηθευτών και τραπεζών. Μέχρι στιγμής δεν έχει  διαπιστωθεί εμπλοκή πολιτικών.  Περισσότερα από 45 άτομα,αιρετοί και υπάλληλοι της πρ. Νομαρχίας έχουν κληθεί να καταθέσουν.  Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα η ανάκριση προχωράει σε άλλο επίπεδο εξ ου και θεωρήθηκε απαραίτητη η πρόσληψη του κορυφαίου γραφολόγου ο οποίος θα εξετάσει τις υπογραφές στις επιταγές της Νομαρχίας  καθώς έχει εντοπιστεί πλαστογραφία σε υπογραφές υπαλλήλων εν αγνοία τους..

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κωττάκης Κωνσταντίνος
Ειδικός Δικαστικός Γραφολόγος

Δικαστική Γραφολογία στο Πανεπιστήμιο Urbino Ιταλίας.

Πρακτική άσκηση στο γραφείο του καθηγητή prof. Pacifico Cristofanelli, Δικαστικού Γραφολόγου και καθηγητή του Πανεπιστημίου Urbino.

Πρακτική άσκηση στο «Επιστημονικό Κέντρο Γραφολογικών Ερευνών» που ιδρύθηκε το έτος 1965 από τον Δικαστικό Γραφολόγο Δημήτριο Κων/νου Κωττάκη.

Εξειδίκευση στη Δικαστική Γραφολογία επί θεμάτων γραφοκινητικής στην Ανώτερη Σχολή Γραφολογικών Σπουδών της Ρώμης (prof. Alberto Bravo).

Επιστημονικός συνεργάτης του Ανώτερου Ινστιτούτου Γραφολογίας της Ρώμης (Istituto Superiore di Grafologia” – prof. Alberto Bravo).

Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Δικαστικών Γραφολόγων – Εξεταστών Γραφής και Εγγράφων.

Μέλος της Ιταλικής Γραφολογικής Ένωσης (Associazione Grafologica Italiana).

Μέλος του Διεθνούς Κέντρου Ιατρικής Γραφολογίας με έδρα τη Ρώμη (“Istituto Internazionale di Grafologia Medica “).

Εγγεγραμμένος από το 1989 στον κατάλογο των Πραγματογνωμόνων Γραφολόγων της Εισαγγελίας και του Πρωτοδικείου Αθηνών – Πειραιώς και λοιπών Δικαστηρίων της Ελλάδας.

Universita degli Studi di Perugia: Farmacia – Piano di Studi Farmaco Tossicologico.

Aπόφοιτος της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών.

****

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο